Ahlgrens bilar

Jag blev akut sugen på Sveriges mest köpta bilar! Särskilt dom gröna bilarna!

Annars så är allt som vanligt, jobbat och stått i. Det snöade idag föresten, men det var inte mycket för världen inte.  Min kollega pratade med en meterolog idag som lovade att vi skulle få snö, men att  södra Sverige skulle få nån slags värmebölja. Huvudsaken är då att vi inte får den! =)

Vi har nu fått våra kläder från DeVal OHH vad kul, alltid kul att få hem lite kläder men mer måste det bli.
Har bestämt att nu när vi far till Thailand så ska jag inte snåla, ne jag ska köpa fina saker och kläder! Jajjemän :O)


Ne, ja had igentligen inge vettit å skriva , ska kolla om ja ä se skriva nå kul nån annan da.

Ikväll är det träning, ska bli skönt för musklerna att få lite kramp.

Sveriges mest köpta bil!


Hade!!!

//J

Födelsedagskalas

Ja vi va hos IL som fyller 40 år idag, grattis grattis =)
När vi kom dit så var det massvis med folk där, och massvis med gofika. Men jag höll mig, åt inte en enda smula av det goda, ne jag drack bara te! Jajjemän, inte illa för att vara jag inte.

Annars så har vi inte gjort nå mycke idag. Jobbar som vanligt och köpt lite saker på Present och Papper här i Storuman som vi har satt upp på väggen i köket, fint blev det.

I natt så vaknade Robin av att han var alldeles igensvullen i halsen, men han somnade oroligt om igen. Han väckte mig kl 05,30 i morse och sa hur det var osv. Han for iaf till jobbet men vid 09,30 tiden for han till sjukan och fick sitta och vänta jätte länge på att han fick komma in. Men väl inne så undersökte dom honom och tydligen så hade han nån typ av infektion i halsen, ingen förkylning eller så utan nån typ av infektion var det. Fanns tyvärr inget som han kunde få mot detta utan han får ta sig nån alvedon och han får inte anstränga sig, han kunde även få feber.
Nu ligger han i sängen och försöker att sova, stackarn :O)
Vi får se i morgon hur det har artat sig.

Ne, nu ska jag borsta gaddarna och kolla om det är nåt intressant på TV innan jag lägger mig ner för att sussa!

Hade!!!

//J

Done!

Nu är tapetseringen klar, samt målning på panel men det är fortfarande saker som vi ska fixa till, tex:

♥Nytt bord och stolar
♥Måling
♥Nya knoppar till skåpen
♥Nya gardiner
♥Ny diskamaskin ( den som vi har nu jäklas bara)
♥Ny fläkt
♥Nya bänkskivor
♥Ny diskho + bänk

Ja.. jag kan säkert sitta här hela natten och skriva om vad jag skulle vilja ha. Men det tänker jag inte för nu ska jag gå och duscha, tänkte bara ge er en bild först :o)


Bild utan blixt

Bild med blixt



Ja som sagt så är det fortfarande fixning kvar, men vi är en bit påväg! Eller hur?! =)

Nä, nu är det operation duschning.

Hade!!!

//J

Nada rubrik

Jag kom bara inte på vad jag ska ha för rubrik:o)

Happ, har inte hunnit skriva här nu på nåra dagar.
I Torsdags så hämtade jag Julia på förskolan, sen brummade vi hem till mig. Blev en vääääldigt enkel middag, sen när vi sitter och äter så säger Julia bara ut i det blå " Det var gudars gott alltså"(Med maten fulla munnen +  ett stor flin). Haha, ja det var ju bra att hon tyckte om det iaf.
Sedan for vi ner till Filur och mocka,fixa vatten och allt som hör till. Sen när Julia fixar maten i krubban säger hon "Han tycker om när maten ser ut som KoKos". Ja, vart får dom allt ifrån? Hon är ju för härlig :O)

När vi kom hem så var J och Robin prick klar med den sista tapetlängden, snyggt!

Igår så var Julia på Halloweendisco nere på UG (Oj va länge sen man var på disco där =D ) och hon var kädd ut som riktig häxa. Mamma kom då hit och vi tittade på Idol, kl 21,00 for hon och hämtade henne, sen kom dom tillbaka till mig och såg fortsatte vi att titta på Idol. När Marie hade sjungit så sa jag till Julia:

Jag - Men visst var Marie bra va?
Julia - Ne, Jag tycker att Carola är bäst! (Med bestämd röst)
Mamma - Men lite bra va hon väl?
Julia - Ne, tycker bara om Carola.

Som sagt så var det ju Idol igår och Evelina fick åka hem, j*vlarns säger jag bara.. tycker att Mattias skulle ha åkt. Med Sam är jag lite klyven. Jag älskar hans röst, tycker att den är gudomligt härlig men han gör som inget spec på scenen. Näe, är som sagt kluven när det gäller honom.
Jag skulle gärna vilja se massor med veckor på Idol, utan att nån åker hem :o)

Ojdå.. nu ropas det ifrån garaget.. ska bara lägga in nån häxbild först!












Måste rusa nu :O)

Hade!!!

//J

Igår

Ja igår var det tapetsering, vi hann inte allt men ganska mycket iaf. Jag provade och limma fast en rad men hua, det är inte lätt... och inte med mitt temprament. Jag är inte så pillrig av mig direkt.

Men hur som så hade jag tänkt lägga in nån bild på hur det blev.

Ja, så här blir det :o)

Som sagt så är det lister och lite sånt som saknas.

Ett tillsmakprov.


Ne, nu måste ajg skynda mig!

Hade!!!

//J

Ikväll gäller det!

Ikväll så ska J och IL komma å hjälpa oss att tapetsera köket, ÄNTLIGEN!!! =D Hde tänkt bjuda dom på Tacos om dom har tid, det är ju så mumsigt.

Igår så var vi tvärest till svärmor och svärfar och tittade på deras nylaggda golv, jätte tjusigt blev det. Sen blev det en snabbis till J och IL och kolla vad dom gjorde. IL kollade på Grannfejden som går på TV3. Ja, vilka puckon det finns i vår värld! Bråka för skitsaker är ju onödigt. Den ene tycker att den är bättre än den andra och vise versa...

ÅHH, ikväll så är det HeroesTV4, spännande hörrni! =)

I morgon så far modern till Umeå på möte så jag ska hämta Julia på förskolan och sen efter vi har ätit så ska vi fara ner till Filur och dola på. Roligt för oss att det bara är vi två någon gång, vi måste också få lite kvalitetstid =)

I morgon så är det 100 dagar innan Thailand är nära! Weii.

Ne nu ska jag sluta, telefon börjar ringa om ca 2 min.

Vi höres sen, ska då lägga in lite bilder på tapetseringen!

Hade!!!

//J

Snö, middag och en trött Jenny

Igår kom det mer snö :o) men som sagt så töade det bort innan dagens slut :( Å som jag har längtat!

Igår var det firande för den blivande 40-åringen IL, så det blev middag på Kitas med massor av släkt från våran sida och hennes sida. Gott med mat var det!
När vi ankom till Kitas så var det redan massor med skrattande och glada människor där (Det var tydligen någon som hade fyllt 30 år... för ett halv år sedan =D  ). Men det som var mindre kul var att vi hade förbeställt maten (kanske ca 2 timmar innan vi kom dit) men när vi kom dit så fick vi vänta kanske en halvtimme, timme innan vi fick det.
Sen bar det av till hennes storebror J och sjunga lite i karaoke, för min del blev det inte mycke... men för dom andra! Gissa om dom kommer att vara hesa idag :o)
Modern och hennes andra hälft har sovit hos oss inatt, vi är nog alla lika trötta tro jag :oD

Annars på dagen så var jag nere hos Filuren och dola lite, Julia red och efter det så tömkörde jag honom lite. Det va så rackarns rått i luften så jag började frysa så förfärligt så jag slutade.

Haha, ja just!! T som äger Billy har köpt en liten valp (och då menar jag liten) av rasen Bichon Havanais som heter Lillan. Väldigt passande och ursöt!  Att man kan vara så liten och kaxi :o) Ja jises, det kommer att blir roligt och se hur hon kommer att bli när hon växer upp :oD

Nu kommer lite bilder!!

SNÖ!! :o)

Lillan

Nu ser man hur liten hon är. Detta är Julias hand!

Rikti söting

En vanlig liten skitklump och en minihund :o)

Naw!

Filuren och jag, riktigt kallt

Snygging


Ne nu ropas det att det är en film på TV, måste kolla vad det är för någon :o)

Hade!!!

//J

Idol

Måste bara skriva lite om låtarna och de framträdanderna som de gjorde ikväll :o)

Marie - Big Girls Don´t Cry
Tycker faktiskt  att hon var bra ikväll, bättre än vad hon var förra veckan.
Men jag tycker att hon en väldigt fin röst som jag är mycket avis på!

Christoffer - Say It Right
Jises! Han var riktigt bra ikväll, jag fullkomligt älskar hans röst!

Sam - Tired Of Being Sorry
Det är så här att jag har haft Sam som en av mina favvisar, visst han ser spec när han står på scen..Men det är hans stil och jag tycker att han ska köra på den. Hans röst är någonting som jag har älskat från första början!

Andreas - A Little Bit Of Love
Ja, han har en bra röst och han gjorde bra ifrån sig ikväll tycker jag, trots att han kom ifrån sig lite ifrån början. Jag har inte bestämt mig om jag håller med Kirsti eller inte.  Hur som haver så är han duktig på att sjunga.

Daniel - Don´t Feel Like Dancing
Men.. vad hände ikväll? Vid vissa verser så var jag med men i vissa så tappade han bort mig totalt. Han kan mycket bättre än det han gjorde ikväll, men jag tycker att han var mer bra än dåligt ikväll. Det som är roligt med Daniel är att man gärna vill dansa när han sätter igång och sjunger, och det är riktigt roligt!

Mattias - Summer Love
Jag måste erkänna att jag tyvärr inte är något större fan av Mattias, men ikväll så tycker jag faktiskt att han får G.

Amanda - Don´t Hate On Me
Yes!! Hon är tillbaka. Förra veckan så var hon inte alls nå bra, men nu är hon ju klockren. Jag älskar hennes röst och jag kan inte hjälpa att hon påminner mig så mycket om min älskade kusin som också heter Amanda :o). Jag säger då det, om hon inte vinner Idol så måste hon få göra en skiva med nån. Vill lyssna mer på henne!

Gathania - Umbrella
Nej, tyvärr så är jag inget större fan av Gathania heller. Jag tycker att hon bara har gjort nåt bra framträdande (sångmässigt). Tyvärr så har jag lite svårt för hennes röst, den passar inte mig men den passar säker många andra :o)

Evelina - Apologize
Jag tycker att hon har varit bra nästan ända från början. Förra veckan va hon grym. Ikväll så tycker jag att hon var lite knakig emellanåt, men jag tycker absolut inte att hon var dålig. Nej, jag gillar verkligen Evelina.


Detta är vad jag tycker, och jag vet att det finns mååånga olika smaker :o) Som sagt så är smaken som baken!
Men jag är jättenöjd med ännu en Idolkväll framför TV:n

Hur tycker ni det var ikväll?

Hade!!!

//J



Snöa

Det snöade lite idag, har hört att det ska snöa i morrn oxå men att det ska regna bort på Söndag! Tråk och onödigt tycker jag.

Happ, idag så var jag och luncha med töserna från Storuman Energi på Kita´s krog gott gott.
Det var ju jätte roligt att träffa Elinor, nu när hon är tjänstledig och pluggar i Skellefteå. Men det självklart så var det guld värt att träffa dom andra töserna oxå, tack ska ni ha! (Fast det är ju bara  M som läser min blogg =D haha)

Jajust, idag var det premiär för ugnen, gjorde pommes i den, mumsigt blev det. Älsklings R stekte fläskfilé, men dom blev så torra :/ men älskar honom för att han försöker ♥ :o)
Ikväll är det Idoltv4 kl 20,00, äntligen. Det blir spännande och se vem som åker ut, det blir säkert någon som jag tycker om... med min otur.

Åh, min älsklings ♥ S♥ har tjejkväll ikväll och jag hade velat fara, men jag mår verkligen inte bra så jag tror att jag passa. Men jag sa till henne att jag och hon måste ta en kväll och bara va med varandra och se en film och mysa!
Det måste vi göra! (fast jag undra om du läser detta, men har du ens internet nu?! =D )

Nu ska jag gå till brasan och värma mig!




"En dam är en kvinna vars närvaro medför att männen uppför sig som herrar" - Tyskt ordspråk


Dagens låt

Haley James Scott - Halo


Varmt och skönt
image132


Ne nu måste jag verkligen sluta, ska hjälpa R och måla på skotern ;o)


Hade!!!

//J

Attans

Jag tror att jag håller på att bli förkyld igen, typiskt! Nåja, that´s life...

Såg ju Heroes TV4 igår, lika bra som vanligt :o)
Robin va snabb och hann inviga spisen i morse, å den funka riktigt bra. Nu har jag skäl till att baka lite bullar.. kanske det blir i helgen, vi får se.

Ja nu är det praktiskt taget helg, och den är efterlängtad som få! Veckan har gått fort, iof så har jag varit sjuk men ändå!

Nu är det bara 107 dagar kvar tills vi far till Thailand (tro ja) och jag har redan längtat ihjäl mig :o)

Min kära vän E har fått små kisseonga som är bedårande söta! Det blev  Ragdoll bäbisar och man blir farligt sugen på en luden vän :o) . Kattmamman heter Nejlika. Här har ni adressen, ni bara måste titta på dom :o)


Http://www.it4unet.se/~manhedens/

AHH, jag blir så arg att jag inte kan kopiera, måste alltid "skriva av". Är det nån som vet hur jag kan lägga ut en länk till någon annan, nu tex till min vän E?

Jaja, hursom så ska jag gå och sandpappra väggen i köket så att det blir gjort.
Älsklings R är hos sina föräldrar och hjälper till att byta däck på deras bilar, kommer nog snart hem och hjälper mig med.

Men först så måste jag ta itu med tråk görat som blev efter middagen :o)

Hade!!!

//J


Dagens favvolåtar 18/10-07

Travis Tritt - I´ts A Great Day to Be Alive
Plain White T´s - Hey There Delilah
Rihanna Feat Jay-Z - Umbrella
Anna Ternheim - Shorline





Kalas

Har varit hos minimoster U och ätit tårta och luktat på kusin A, trevligt :o) Det kom några fler bloggare dit oxå :o)
Jag blev så hemmakär så jag var tvungen att fara hem och måla färdigt panelen, så nu är det gjort.
Måste bara köpa en annan färg till listerna, sen är det bara att smälla upp tapeterna.

Jo vi har satt in ny spisen ikväll å ack så jättefint blev det, så nu har vi tom en lampa i själva ugnen! Tänt var det här :o)

Lite bilder ifrån i helgen kommer nu!                            
       
Urax

Här ser man två st av 6 högar + Urax och en skymt av Jan

Urax igen

Å en sista bild

En av högarna som vi brände

Varmt och skönt



Å jo! Jag kom ju på att det snöade när vi var i Juktån, inte mycket men vi fick se det iaf! Kanon, snart är vintern här

Måste sluta nu.. Heroes börjar om 10 min på TV4

Hade!!

//J

äntligen frisk

Pepper pepper ta i trä!

Nu är förkylningen och febern borta, så skönt! Men jag ha lite magonta ändå.. hoppas det går över snart!

Som sagt så var vi i Juktån på Lördan och elda lite kvisthögar och åt fisk till middag! Gott!!
Älskar verkligen att va hos N. Han har ju bott där sen jag föddes så den platsen kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta :-)

Jag försökte ta kort nu i helgen men de bliev inte så mycket som jag hade velat, men nåt litet kort blev det men mest bara på IL hund Urax.

Annars så har vi målat panelen i köket, ska fortsätta måla ikväll så att det blir färdigt någon gång. Sen måste vi gulla med J och IL så att dom hjälper oss med tapeten, för om jag eller Robin ska göra det så blir det nog inte så snyggt :-)


Grejer som jag vill ha till köket:

♥ Stort barbord och stolar (ska visa sen vilket)
♥Nya/målade skåpluckor
♥Nya "knoppar" till skåpen
♥Nya bänkskivor
♥Nytt kakel
♥Spotlights vid diskbänken
♥Spotlights vid en annan bänk

Ja mer är det nog, men jag kom inte på nåt mera :-)

När jag kommer hem så kanjag kolla om jag hittar någon bild som jag kan lägga ut men prio ett är målningen :o)

Ne! Måste sluta!

Hade!!!

//J


P.S Jo, min moster U fyller 35 år i dag så grattis på dig minimoster :o) ♥ 


Juktån

Nu bär det av till Juktån, men först så ska vi hämta mormor som ska åka med oss:-)

Vi har köpt tapet och färg till köket från Gunnarsssons  idag. Så nu har vi börjat att dutta på panelen (så att kvisten inte ska bli gul) så sen blir det måling. Antikvit på panelen och sen en jättefin tapet.. ska ta lite före och efter bilder så ni får se:-) Känns så kul att äntligen få börja med nåt rum, lika bra att börja med köket eftersom vi kommer att få en ny spis på måndag! Weeiiiii!
Måste be J och IL om hjälp med tapetseringen, dom är riktiga stjärnor på det.

Näe, nu står Robin här och knaprar jordnötter och är allmänt stressad, så nu måste vi fara. Ska ta lite bilder idag. Ska kolla om jag kan ta lite kort på Urax.. ohh nu måste vi verkligen fara.

Hade!!

//Från en snorig J :-D



Jag tar bort den bilden, för den här gången!

Men tro inte att jag har nåt för människor som är så fruktansvärt fega att dom inte vågar ta kontakt med mig ang att dom har åsikter om en bild. Men Fine, jag har tagit bort den nu! Nöjd? Jag tänker då banne mig inte ta bort alla bilder för eran skull, aldrig.

Om ni har nåt att klaga på så kan ni kontakta mig eller så behöver ni inte läsa min blogg överhuvudtaget om ni stör er så mycket. För som sagt så har jag ingenting (och kommer heller aldrig att ha någon för) människor som går på andra ang det som jag har skrivit på min blogg.

Ne, jag blev bara så fruktansvärt arg (och besviken på ordet människa och att folk tror att dom är bättre än andra) nu när jag fick höra detta så att jag var tvungen att skriva ner det så att jag kan fortsätta jobba idag.

Jag är igentligen en glad och snäll människa som älskar det mesta, men sådana här situationer kan få mig att se rött. Förhoppningsvis så kommer jag inte att skriva sånna här inlägg nå mera så nu släpper jag det och återgå till mitt snälla och trevligare jag igen.

Hade!!!

//J

Hemmgjorda köttbullar och hemgjord mos!

Ja, det blev det till middag! Mumsigt värre!

Åkte ner till Stensele för att träna ikväll men de va ju ingen där och jag har ju ingen nyckel, de va faktiskt synd. Men igentligen va de kianske bra för att jag känner mig inte kry för 5 öre igentligen...

Igår blev jag å Robin bjuden på middag hos J och I å OHH va gott de va med fisk å nyttigt me:-) För i min plan igår det att jag ska vara smäcker när vi far till Thailand, på ett eller annat sätt. Haha

Ne, nu måste jag kolla på tv3, de va om en flicka som inte hade nåt ansikte.. de e ju bara 10 min kvar på det men iaf.

Nästa gång kanske de bli ett roligare inlägg, ja få ju lix ändå aldrig några kommentarer ;o) haha, näe skojja bara!

Hade!!

//J



Cancer...

Jag tror bestämt inte att jag känner någon som har gått bort i cancer (inte som jag kommer på nu iaf). Men tanken kommer krypandes till en att tänk om jag får cancer eller någon av mina nära och kära...
Fy så hemskt, man kan ju aldrig vara riktigt garanterad för någonting igentligen. Måste undersöka mer på sig själv och det man vet att man måste känna efter är ju knölar...jag har då som tur inga.

Av en slump så hamnade jag på en blogg http://colourfulmiracles.blogg.se/
Och den stora frågan är ju om den är sann eller falsk. Jag tänker då inte har någon åsikt om detta, men jag tycker att man kan läsa lite på den för att oavsett om "Liv" finns eller inte så tar "hon" upp ett väldigt kännsligt ämne hos många. Och om "hon " är påhittad så har "hon" säkert lyckats såra många på vägen, vilket är synd.

Jag har även hittat en låt jag inte kan hitta texten på (nog för att den är svensk men vissa ord hör jag bara inte och jag skulle vilja ha hela den texten..)

Sofijah - Du somnade förevigt
Det är en tjej som har skrivit den som handlar om att hon har förlorat sin vän. (Erik har jag läst att han hette och han gick bort för 2 år sedan)
 


Oj detta blev en djupt inlägg, men jag kände att det var ganska skönt att få skriva av sig lite.


En bild till alla som har mist någon av sina nära eller kära i cancer...
image123

Hade!!

//J

Måndag = träning

Strax är det träning, det är synd att det är så "sent" skulle vilja träna tidigare. Men de bli nog skönt att få träna sig lite ikväll.

Jag har suttit och tittat på Hitta hem på Tv4. Hualigen, hur kan man bara överge små kissekatten? Jag blir alldeles skakis!

Har varit och kollat på spisar, bla  inne på bosch-hushall.com och hoppas vi hittar nåt fint där :-)

I helgen så har vi kollat lite när Julia har ridit, även modern. Har är så duktig Filur!!
Jag har småplanerat att jag ska cykla ner till Stensele iaf en gång i veckan å dola på där nere, är som terapi nästan :-)
Köra lite träning ifrån backen är inte dumt.

Ne, nu måste jag verkligen fara till träningen. skriver nåt mer intressant nästa gång.. hoppas jag! Haha



Så fin!


Riktigt tjusig


Om han ändå hade varit nån stl större :-)


Och så lite träning i från marken!



Måste rusa!!

Hade!

/J

Ahh, helg!

Ja äntligen är det helg!

Just nu fundera ja på vad vi ska hitta på för skoj till middag. Tänk om man hade sånt lyx att man fick middagen serverad varje dag.. (som Madde :-P )

Idag så har det väl gått si så där. Va och åt lunch med mora mi, Jan, T å J mycke trevlig :-)
Annars så har jag bara suttit å irriterat mig idag, tyvärr.. hoppas att det blir bättre nästa vecka.

ASGHH! Nu tjata Robin om att jag ska göra middag... hmm han ska passa se minsann! Han kan väl lika gärna göra midda?!
Ah, nu måste jag gå..


Hade!!!

/J

In memory of Salza!

Saknaden är fortfarande så stor att det inte går att beskriva!
Hon är ju världens finaste...

















Huvudvärk, magvärk och marddrömmar

Flera nätter i rad har jag drömt mardrömmar.. hua!
En natt drömde jag om att Julia dog (Så morgonen därpå var jag tvungen att ringa till mamma och kolla så att Julia mådde bra, vilket hon gjorde.. puh!) å en natt så drömde jag om en man som hade stora brännskador på kroppen.. näe nu måste jag tänka på nåt annat...

Igår så måddes det inge vidare bra måste jag erkänna. Jag hade huvudvärk och ont i magen så när det var dax för lunch så sa jag till en kollega att jag kommer inte att komma efter lunchen. kan ju inte sitta och snora, hosta och nästan kräka kunderna i örat ju.

Idag har jag oxå vari hemma, mått bättre idag har jag gjort så i morgon blir det jobbet som gäller.

Jag har funderat på att jag ska ändra desigt här på bloggen, men jag vet inte hur jag ska göra det eller vem som kan fixa det... men det blir nog bra :-)

Svärföräldrarna stängde av stugan förra helgen, så nu kan vi inte vara där uppe förrän efter Thailandsresan och vi är ju hemma i Mars.. så då blir det påställd igen, wee!!

Näe, de måste dammsugas...

Hade!!!

//J



Makaronilåda

blev det till middag igår, ganska gott faktiskt. Annar så putsade jag vardagsrumsfönstrena igår, hann inte med några flera för de blev ju mörkt och då ser man ju inte att smutsen försvinner :-)

*****************************************************************************************************************************
Jag är fortfarande upprörd över hur våran kommun kan behandla oss så här, är vi inte mer värd än så? Jag har levt här i Storuman i hela mitt liv. Jag jobbar, har köpt hus här och så småning om så tänker vi väl oxå bilda familj...

Ne jag klarar inte av det här,  jag blir nu bara mer och mer arg..

Jag ber om ursäkt att jag inte skriver så mycke positivt just nu men jag känner mig verkligen inte positiv..

Hade gott alla där ute som läser min blogg :-)

Hade!!!

/J


Storumans Kommun!

Jag säger då bara det, vilket skämt!
Just nu är jag så arg så att jag knappt kan skriva!

Det är så här:

 Vi behöver ett bidrag från kommunen pga ett visst skäl som jag inte vill skriva här (Och vi behöver det verkligen!).
Dom j*vlarna kan inte hjälpa oss pga det kostar för mycket för kommunen, men visst släng pengar på annat onödigt skit . (jag i min dummaste fantasi trodde att dom ville behålla sina invånare?!!?!) Så vi beslöt oss för att överklaga till dem så att dom kunde tänka om sitt beslut, men ICKET!
Happ, vi skicka in en till överklagan till länstyrelsen (tro jag det heter) Sen i går så fick vi ett brev från dem där det stod att vi inte hade letat ordetligt  men i samma anda skrev hon att vi inte hade hittat ett boende anpassat till oss (som var ute till försäljning.)

Ja tyvärr så kan jag inte vara mer utförlig i min sak, vilket jag beklagar. Det kanske kommer mer sedan..... ska diskutera detta med Robin först.


Jag var bara tvungen att få skriva av mig lite av  min ilska så att dagen kanske blir lite lättare...

Ne, strax så släpps nattkopplingen. Kanske att jag skriver i kväll.

Hade!!!

/J

RSS 2.0