P.S

Hej igen.


Nu menade jag inte att alla ska försöka uppfostra Dakira utan det är jag som har "huvudansvaret". Och både jag och R uppskattar Dakira och vi vet att det är ömsesidigt från hennes sida.

Bara så att ni inte tror att vi inte gör det.. men som sagt skriv gärna nån kommentar på de nedre inlägget..jag vet att ni läser :o)


Kommentarer
Postat av: Eva

halloy!!

Klart att ni själva ska välja VEM som ska ha huvudansvaret! Hunden ska aldrig välja!! Vem har ledarskapet då....Det är ju DU som tränar henne och som ska tävla med henne och då är det självklart att det är du som är nr 1! Men självklart ska alla i flocken hjälpas åt, så gör ju hundflocken!! När jag lämnar iväg mina hundar till mina vänner / familj som ska vara hundvakter så är det de som är flockledaren och "uppfostrar" mina hundar! Sedan att jag säger till dem vad som gäller med att ligga i säng/soffa mm är ju en annan sak! Ex hemma hos mina föräldrar och syster får alla hundar vara i soffan men aldrig i sängen. Här hemma får bara Silo vara i soffan ( när jag säger att det är OK ) och i sängen. Man KAN ha olika regler, det lär sig hundarna blixtsnabbt!!!



Ha det gott och stackars Tindra som är dålig i kistan....

2008-06-15 @ 14:19:46
URL: http://www.beauceroner.se
Postat av: Madde

Men guuud! Jag tänkte aldrig på fråga! Va så himla stressigt med allt sminkande hela dagen och så tjoff så va jag på hotellet. :/ Men dom ska ha en till i höst. Då ska du och jag gå dit vännen!:)

KramM!

2008-06-15 @ 20:44:47
URL: http://bumfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0