Hemma igen..

ja igår så komme vi hem från stugan i Norge (Forsmo). Vi har då varit där i ca 6 dagar, helt otroligt skönt är det där.

Julia blev sjuk innan vi fpr, men fick medicin för det och blev bra mycket piggare, medans jag efter två dagar blev dyngförkyld. Låg en hel dag i sängen (den enda dagen som de inte fanns ett moln på himmelen...)

Men vi va ute på havet och fiskade ungefär varannan dag iaf. Jag har nog aldrig varit med om att dert har varit så dåligt fiske i Forsmo någon gång som det var nu... helt kasst.. Men vi fick då några stycken iaf.
Hahaha,,, när jag hade vevat upp all lina så hade jag då fått en Ur på kroken näst längst ner och när jag fick in den kroken längst ner in i båten så upptäcker jag att jag hade dragit ut en simblåsa på en Ur... de va de grymmaste ja sett tro ja..

ÅH! jag kom på en sak.. vi fick se små valar... Tummlare.. dom va se fina!!

Ja jag tänkte bara att jag skulle skriva att jag nu har kommit hem från Norge och att jag lägger in massor med bilder senare =)

Ha de!Va? sol?

Ja idag när jag vakne se sken sola!!! Va, helt otroligt. Har inte sett denna underbara gula prick på väldigt länge måste jag säga.

Ja nu äntligen så är det semester å i morgon så ska jag å Blubb (Robin)
 fara till Tärna å gå lite på markaden. Åsså ska vi åka helikopter, de gjorde vi förra året med, men nu är det min tur att sitta fram *lite skraj för de måste jag erkänna*


Jag har varit se trött nu i veckan så jag har nästan grina på morgonen... hmm inte bra tro ja.

Är inne ganska mycket på internet och läser om en massa hundraser som fascinerar mig. Åh, jag har ont i magen av alla intressanta raser. JAg håller med min mamma om en sak, jag tycker om när det är LITE vall i dom (inte lika mkt som i en border collie)... så jag är inne och kollar på en del uppfödare... jaja men det ordnar sig nog för nu står det mellan två raser så vi får se =) *spännande*

Nä nu ska jag inte göra detta långtradit så nu ska jag bara lägga in en bild på våran skönaböna till hund (mammas vovvsing Tindra som jag brukar stjäla hem ganska ofta :) )

image2

Ajajaj!

Ja med min otur är ju inge omöjligt banne me!

I går så skulle jag gå ner till garaget och då skulle jag gå altanvägen i Foppaskor (Inget att rekomendera) å när jag tog mitt andra steg i trappen så halka jag å flög som en tok i luften. Men som tur är så hann jag ta emot mig ganska se bra med armarna så jag fick två små skrapningar på armen å en liten knuff i ryggen.

Annars så var vardagen som vanligt, lika lång å tröttsam.. hm

Ja nu jobbar jag bara i morgon sen är jag ledig i två välförtjänta veckor, se skönt!

Då ska jag bara ta det lungt å bara vara!

Näe, nu ska jag rusa!

Ha de!

/J

Snart semester igen..

Ja Äntligen är det semester igen, jag jobbar bara tills nu på fredag sen är jag ledig i två veckor igen. Min å sötis plan med å fara till stugan i Norge kanske spricker... om inte Jan kan få ta ledigt för chefen när han vill så kanske det inte blir nån semester dit i år. Synd, som jag hade längat dit å bara få koppla av å fiska å bara må.
Vi få hoppas att det blir i alla fall.

Kan inte slita tankarna bort från att i Februari ska jag å sötis + hans föräldrar till Thailand hela den månaden. Känns kanon... en hel månad.. inte illa va?!

Nä nu ska jag inte skriva mer!

Bye!!

image1


Dessa två goingar är Kevin och Robin nu i påskas!regn regn regn....

Ja i Fredags så for vi upp till stugan i Ajaure å mös på, och med oss på färden va Tindra.
På Lördagen så va det faktiskt fint väder Jag å Robin tog vårt första dopp å Tindra va som helt lyrisk å badade hela tiden. Sen på kvällen vid 6 tiden så rullade vi hemmåt mot Storuman.

Vaknade i morsse vid halv åtta tiden att det spöregnade å tänkte japp, det här blir en fin innedag. Men nu har det lagt sig, men det känns som om det är oska i luften så vi får se..

Nä nu måste jag rusa, ha de!

Första inlägget!

Hejsan!

Nu får jag hoppas att denna blogg blir bra. Har inte riktigt fått den som jag vill ha den, men det kommer väl så småning om hoppas jag =)

Idag så jag har och Robin bara tagit den lungt och slappat, åhhh så skönt det har varit. Vi var som tvärest till Juktån å hälsade på "morfar" Nisse. Mora mi, Jan å barna var där + Ulrika, Stefan, Viktoria å det nyaste tillskottet Alice med.
Jag gick en lite prommis med henne så att hon fick sova en lite snutt till å givetvis så fick älsklings Tindra också följa med. Nej nu måste jag kolla om jag kan fixa lite mer hänna på bloggen, sen ska jag bege mig iväg och inta sovvläge en liten stund :)

ha de nu så bra alla bloggare!

Se Ya!

RSS 2.0