Finally Friday!

Denna vecka har vait kämpig ska ni veta.
Det är på gränsen till att jag inte har tagit mig upp på morron, de har verkligen varit kämpigt!

Det har inte sänt så mycke denna vecka faktiskt. Jag har nu köpt massa ingredienser så att jag kan bak i helgen, ja ska göra ett pepparkashus (eget) för det luktar ju så gott när man har det. Sen ska jag göra lussebullar, saffransskorpor och massa mer.

Jag är väl ganska traditionell när det gäller julen bla så får jag inte (för mig själv) julpynta innan nu i helgen och jag får separationsångest när jag måste plocka bort det.
Och varför får jag det? Ja det kan man ju fråga sig, kanske för att julen representerar att nästan hela släkten är samlad och det är så ofantligt mysigt. Men nu i jul så blir vi inte många, nästan alla ska bort och det känns så konstigt! Min andra hälft ska va hos svågern så han kommer den 25:e när modern min fyller år.
Hoppas bara att J kommer hem till jul, jag håller tummarna.

Jag försökte nyss att få en dejt med modern men hon är på Ljungvägen och bakar norska kringlor, mjuka och hårda och det är så gott särskilt dom mjuka! Jummy!


Nu idag så ska vi få smörgåstårta på jobbet, mumma de ha vi förtjänat tycker jag.

Lyssnar på massa julmusik på www.youtube.com  , ne nu ska jag sluta för nu måste jag göra lite nytta oxå!!



Hade!!!

//J


Vuxen..

Enligt vuxenpoang.com så är min vuxen poäng 21,1 och min ålder borde vara 39,6 år. (onödigt vetande?!:) )

Igår blev det ingen träning, dom höll tydligen på att laga hallen som vi är på, jag hade ju lix kämpat i stallet i ca 3 timmar. PUH, vilken pärs det är att mocka till denna brutta, en riktig dyngspridare är hon :)

I EM så bär det av till V-mina för att träffa en kvinna där, modern kan inte följa med denna gång för att det är musikskola med Julia. Ska svänga förbi där ikväll och hälsa på en skvätt :)

Dom håller ju på att sälja huset nu för att flytta in till Storuman, det blir så mycket rällande nu när barna börja bli stor. Plus att nu när J är borta så är det inte så lätt att ta hand om ett jättehus inte.
Här är då länken iaf till huset. 

www.maklarhuset.se/ViewObjektaspx?objekt=67727&view=Images 

Nu är det inte så långt kvar tills vi ska till det varma och välkommande landet, det är bara 67 dagar kvar, inte illa :)

Jag tror att jag har nån slags skitdag idag, jag känner mig irriterad, trött, deppad, håller kanske på att bli sjuk ja allmänt dålig mår jag idag.

Ne, nu släpps strax nattkopplingen så jag måste sluta.

Vi se om jag hinner skriva nå mer ikväll.

Hade!!!

//J

Recept för julefrid

1/2 kopp kramar
4 tsk pussar
4 koppar kärlek
1 kopp speciell helgkänsla
1/2 kopp frid på jorden
3 tsk julglädje
2 koppar medmännsklighet
1 mistel
1 lagom stor dos julsnö

Blanda kramar, pussa, leenden och kärlek till en lagom konstistens. Rör ner lite helgkänsla, fred på jorden, julglädje och medmännsklighet. Använd blandningen för att fylla ett stort varmt hjärta, där kan det lagras i evigheter, det blir aldrig dåligt!
Servera gärna under misteln, sprids frikostigt tillsammans med de speciella snöflingorna. Avnjut gärna tillsammans med julsånger och familjesammankomster.
Serveras till alla och en var.




Hade!!!

//J

Aftonbladet

Hejsan!

Så vad har jag gjort i helgen? Jo, i Fredags så var Madde å Tobban hos oss och kollade på IDOL. Som säkert alla vet så åkte ju Daniel ut - oväntat värre!

På lördagen så strök vi bara omkring i Storuman, va till svärmor och svärfar och hälsade på, där va svågern för att hjälpa till med portalen. Grattade mormor på födelsedagen... där blev det rulltårta å paket. På EM får vi ut till långsjöby på middag och film.  Hem kom vi vid ca 00,00 trötta som små barn va vi :)

Sov otroligt länge på Söndagen, vilket var suveränt.
Vi dolade på hemma tills jag som tvärest for ner till stalle för att hälsa på modern. For sedan hem och hämtade min andra hälft för att sedan åka till Skarven för att hälsa på. J han får åter igen till Norge för att jobba, får se när han kommer hem.

Så min helg har vi bara ralle på, men det kan ibland vara skönt det med. Men nu så känner jag bara ångest över att det är 4 dagar kvar tills nästa helg..

Ikväll så blir det att fara ner till Dokka och dola på med henne..Ska försöka ta kort på henne om jag kommer ihåg.
Ikväll är det träning, får inte glömma detta :)


Jag kolla nu på morgonen i aftonbladet på internet, och där hittade jag en artikel om en kvinna vid namn Faten.
OBS! Detta är ingen atrikel för känsliga

http://www.aftonbladet.se/debatt/article1330657.ab


Hade!!!

//J

Kamsn (Palt)

Jag är så frukansvärt sugen på palt´n så jag tro jag svimma!
Har gått å tänkt på det i evigheter nu. Pratade med mamma idag om det och hon delar min kära åsikter:)

Hur som haver så är det helg om en liten stund, ska bli så skönt att få vila från detta elände!

Ikväll så är det IDOL, ska bli spännande att se hur det artar sig och vem som får åka hem.
Kanske far vi till Skarven och träffar dom där nu när J har kommit hem från Norge och se på IDOL.
J blev så irri när Evelina fick åka ut så han vill helst se på Dobidoo :)

Kanske vi far ut en sväng till svågern i helgen oxå, vi får se.

Min andra hälf är så fruktansvärt less nu på allt så han vill bara flytta, men jag själv är nog alldeles för bekväm av mig nu tror jag. Jag mena, nu har vi hus, ska skaffa hund..det skulle bli så jobbigt att "börja om" på kula ett igen. Och vart fehun ska man flytta? Han skulle kunna flytta nästan varsom helst tro jag bara för att slippa de skitjobb han jobbar på nu, och börja på ett jobb som man få betalt på. Ja iof så känner jag oxå att jag skulle vilja jobba på ett jobb där man åtminstone tjäna pengar. Det bästa här är att jag tycker så mycke om mina jobbarkompisar.
Ja vi får se vad ödet vill med oss :)

Som sagt få fyller mina arbetskollegor M, C och A  år idag, så grattis till er alla.
I morrn så fyller Mormor år å på Tisdag så fyller lillebror år.

Så nu får ni alla en tårta av mig (inte för att alla läser detta men men)


Gött!



Dagens tänkvärt:

"Vem hinner tänka på världens undergång när man jobbar heltid på sin egen"

Hade!!!

//J


Ha en kanon helg!

It´s Snowing!!

Var till älsklings S igår och kollade på grejer från Mary Kay som AL hade en visning för! Fint smink, go parfym!
Det var mycket trevlig sällskap :)

När jag kom hem så va mamma , Julia, Kevin och Tindra hemma hos oss för att sova hos oss i natt. Så i morse steg jag upp kl 06,00 för att gå en prommis med Tindra, vilket var mycket uppskattat!
Kom hem och tog mig en varm och skön dusch för att sedan skynd mig på jobbet. Jag tog bilen i dag för att ett knä spökar + att det snöa så mycke, men annars så cyklar jag vaaaarje dag.

Såg inte Heroes (men jag har ju BoxerRobert så jag spelade in det så att jag kan kolla på det idag) igår utan kollade på Leilas Jul, åh så mycke smarrigt som hon gjorde!! Måste prova lite recept nu till jul :)

Påtal om Jul, så har jag stort abstinens efter att få julpynta snart. Men nästa helg så kan jag kasta fram grejerna och börja, finaly.

Nu på lördag så fyller mormordern år, så då knallar man dit och grattar henne. Och två dagar senare så fyller min ena lillebror år, så de blir mycke grattande nu :)

Moster (hera.blogg.se) ska sälja huset nu och flytta till Bodarna (som dom kallar det?). Det blir spännande men kommer nog att kännas konstigt och underligt tro jag. Det är ju inte så att vi umgås varje dag men nu jag vet ju att hon finns här, så det är nog mer känslan att det inte blir deras hus längre och att hon inte är kvar här tror jag.
Jag får lätt separationsångest över saker och ting, och det har redan  börjat krypa i mig.
Men nu ska jag inte vara ego utan jag tror att detta blir jätte bra för dom. Hennes andra hälft får det ju lite närmare till jobbet oxå, så det blir mkt mer praktiskt.

Nu ska ja slut å ravel en massa :)


Nån liten julbild får ni på köpet :)
    

Hade!!!

//J


Töa?

Det var ju så varmt igår.. men i natt så har det tydligen varit kallt enligt kollegan M så det är ju bra.

Igår så var jag ute på en lången lången prommis och det va gudomligt skönt. Sen när jag kom hem så va Robin nere i garaget och höll på med svärfars skoter, byta massa lager. Så det slutade med att jag ställde mig där och börja rengöra och byta. Det var ju inte så tokigt som jag trodde, men torr om händerna blev jag sen (onödigt vetande, jag vet).
Så det var kul att få umgås med min kära en stund.

Sen så var det ju Äntligen hemma, Ugly Betty, Grannfejden och DH så jag zappade gladeligen på mellan dessa kanaler. Bäst va ju nästa Äntligen hemma och Ugly Betty.

Jag försöker att få svärmor att skaffa en hund, och jag tror att jag har hittat den ultimata hunden till henne. Temprament i ett litet paket, en Dvärg Pinscher. Tror att det kan va en bra hund till dom. Inte för stor och inte för liten (och en hund som jag kan snuffa på ibland=) )
Så jag har lagt in övertalningsförmågan till max nu =) 
Det värsta är väl kanske att dom är dyra.


Nu ikväll så bär det av till min älsklings S, så jag ska vara där ikväll medans AL ska ha nån slags visning:)

Hittade en söt bild på en valp

En liten bäbis!!



Hade!!!
 
 / från en fruktansvärt hundsugen J


Dokka

For ner till Dokka och tog hand om henne igår, hon är lite envis och provar gärna mina gränser nu när vi håller på att lära känna varandra men som tur är så är jag mer envis!

För er som inte vet vem/vad Dokka är så är hon en kallbloding travare som är svart och kanske ca 160 hög eller nåt likande. Detta är en dam som jag håller på att lära känna för att vi kommer förhoppningsvis att umgås iaf en gång i veckan. Jag ska hjälpa A med henne när hon inte kan komma sig loss från jobbet eller när jag känner mig sugen, så det kan nog bli ofta och ibland mindre ofta.
(jag ska ta kort på henne när jag kommer ihåg att ta med mig kameran)

Jag for ner till henne när jag slutade kl 17,00  (hade även en vän som följde med som tog hand om Filur=D ) och var hemma vid ca 19,45.

När jag kom hem så var J där och grejade med skotern sin, medans Robin grämde sig över att han inte hade en lika hög skoter som J..
Tog en snabbvila på ca 30 min sen iväg till träningen som höll på i ca 1 och en halv timma, och herregud så skönt det var att träna riktigt ordentligt.  Ikväll blir det en prommis och lite mage.

Jo just J och IL har köpt sig en ny bil, en SAAB 9-5 Aero kombi, jag måste säga att jag (tyvärr) är inget fan av SAAB.. men helt ärligt så detta var nog nästan den skönaste bil jag har suttit i, helt ärligt! Där bak var det mycke om benutrymme + stjärtvärmare och lite smått bakåtlutande ryggstöd. Där fram var det om att sitta på moln, ja jag ville inte kliva ur bilen. Till och med Urax ville inte kliva ut ur bilen =)

Ja, nu har man nåt mer att längta efter när man han kommit hem från utlanne, en ny bil =D


Nu ska jag in på blocket och kolla på bilar!! =)

Hade!!!


//J


Kär och galen

Ja jises, det var ju Idol i fredas.. och va tyckte jag om denna omgång?

Tycker kvällen var ganska bra faktiskt.
Mattias gjorde sitt bästa framträdande enligt mig
Andreas var tyvärr mindre bra idag, bättre än så här är han!!
Marie är ju grym som vanligt, förutom att hon har otroligt pinsamt scenspråk ibland.
Daniel va väl bra men lite för mycket DiLeva fasoner.
Amanda, ja jag vet inte vad jag ska skriva om henne. Vissa säger att hon sjunger falskt och ja nog gör hon väl det, men jag tycker att på nåt underligt sätt så gör hon det bra ändå.

Ja, som sagt så var Mattias bra i Fredags, så han åker ut med flaggan i topp!


Igår var jag och min kärlek på middag hos E och F, gott gott och trevligt! Tack!!
Hon har ju 6 st små söta Ragdolls bollar till bäbisar. Man kan ju inte bli annat än kär och galen
gå in på  www.it4unet.se/~manhedens/   (vet fortfarande inte hur man länkar) så får ni se söta  kisseungar till salu!


Svåger och hans sambo har fått ett marsvin (så att dom skulle veta att den hamnade på ett bra ställe) som heter Betty!! Så nu i helgen när dom är borta så tar Svärmor och svärfar hand om henne, och hon gör ju inget annat än att äta =) Nog är hon väl ganska söt men det är inget som jag skulle kunna ha, man kan ju inte göra nåt med dom ju...

Ne nu lite bilder sen ska jag kanske fara ut till Skarven medans  Robin är och snöröj.


Bettys nos
    
 Betty in action                                                            




Svågerns spanjo
rska, Rosie

                                                                              
 En Ragollsboll =)
  
 Klättra är spännande   
 
Kär och galen! =)

Man blir sugen, eller hur?

S*Månhedens Aviendha

Bara bus just nu


Hade!!!

//J

Sam.hitart.com

AOW va ja ha ont i kroppen idag sen drutten med cykeln igår. Jäkla cykel =)

Min stackars andra hälft va till tandläkarn igår, och dom skulle dra dom två st tänder som är längst in.. huvva. Men dom gjorde det inte för att det va nånting som inte va bra =) Så dom va tvungen att kära bort en köttbit som låg över ena tanden.
Ja så jag hade en kärlek som spottade blod hela kvällen och tyckte synd om sig själv ;o) Det har tydligen inte slutat så det blöder idag med. Min stackars älskling =D

Nu är det äntligen fredag, och som jag har längtat.
Jag ska tydligen börja jobba 100% nu tills vi ska till Thailand, igentligen vill jag inte men vad gör man inte för att få mer pengar...
Sen när vi kommer hem så fortsätter jag på min 80%, ja så vida dom inte ANSTÄLLER mig på heltid..då är det en helt annan sak.

Igår så fick vi besök av Tobban och MAdde, kul för de va ju ett tag sen vi träffades =)

Jag va ute och kollade på internet nu på lunchen och jag hittade en hemsida till Sam Hagberth.

sam.hitart.com (jag vet tyvärr inte hur man länkar)
Jag tycker att det är jätte kul att han har en sida där man kan lyssa till hans musik. Ja för jag tycker att hans röst är hes och bra + att han spelar sån musik som passar till honom.

Ne, nu ska jag fortsätta att titta runt.
Ha en kanon helg!

Hade!!!

//J

Offeciellt

Jajjemän, nu har jag gjort min första offeciella vurpa för i år, med cykeln tom. (Nu är du inte ensam Madde)
Hela händelsen gick till så här:
Jag mötte en kvinna och säger vi säger hej till varandra och jag tänkte att jag skulle cykla upp på trottoaren, men så glömde jag bort att det var en jättekant där. Och givetvis så föll jag ju på sidan, tänkte att sjunka under jorden skulle nog vara det bästa just nu.. men inte gick det så jag hoppa upp på cykeln igen och trampa fort därifrån. Så nu är jag blöt och öm, typiskt.
Och det som är så fult är att jag 10 sekunder innan tänkte jag på Madde när hon vurpade, å vips så låg jag där i snön. Jaja man har nog vurpan många ggr innan denna vinter är slut. =)

Annars så har det inte hänt så mycket. Jag har lånat Tindra nån dag nu i veckan, så vi har gått upp med tuppen på morgon för en timmes promenad -skönt! Nu är hon hemma hos modern igen så det är tomt i vårt hus.
Detta är beviset på att ett liv utan hund är inte ett fullständigt liv (enligt mig)

Idag har jag även varit på företagshälsovården och kollat upp mig lite =) (detta är nåt som alla på jobbet gör) jag va väl ganska normal tro jag, hade ganska lågt blodtryck. Det kan jag tro för att när jag ställer mig upp så blir jag yr.  Så uppe på nåt tak kommer jag inte att vara=)

Min vän E ringde nyss och frågade om vi ville komma till dem på Fredag och äta middag med dom, ska kolla med Robin först om han har lovat bort sig till nån. Så om han inte har lovat någonting till nån annan så kommer vi =D


I tisdags så kom moster U ( hera.blogg.se ) men släpvagnen, så min andra hälft kollade upp den och det slutade med att hon köpte en lampa på Statiol och POFF så funkar lysena, kanon!! =)

Ne, nu back to work!

Dagens låt
Takida - Curly Sue

Hade!!!

//J

Håll hårt i..

era hundar!
Usch, jag får sån ångest när jag tänker på alla hundar som drunknar nu. Än så länge har jag hört om två st som har gått genom isen här i Storuman, och jag befarar om att det kommer att bli fler.
Ne jag är så glad över att jag inte har någon jakthund som jag ska släppa i skogen och vara nervös över om den ska springa ut på den dåliga isen eller inte.

Och så är det ju det här med facebook, jag är lessen jag fattor noll när det gäller det. Kanske är det jag som är trög, men det är bara inte min grej =)

Jag var bara tvungen att få skriva ner det där om hundarna för jag har gått och tänkt och haft sån ångest över det. Hoppas att era jakthundar klarar sig, jag håller tummarna =)

Hade!!!

//J

Promenader

Jag lånade Tindra igår till idag och vi har haft såå mysigt!
Igårkväll så var det ca -13C, och det kändes när vi va ute och gick kan jag lova men skönt var det. Det var en jättefin dag igår, massor med solsken!

Annars idag så har det snöat ännu mer, svärfar gick och la sig nu kl 20,00 ikväll för att han ska upp kl 00,00 inatt och börja skotta. Om han har tur är han väl färdig vid ca 17,00 i morgon, ett ganska långt pass tycker jag!

I morgon bär det av til V-mina igen, måste bara info dom på jobbet oxå :/ förhoppningsvis går det bra.

Jo, idag så var det ju Farsdag så vi har varit överallt.

Först till Svärfar och ge han en present, sen till Robins farfar och gratta honom  sen bär det av till min "farfar  och farmor" där även min "fader"  Jan va. Så där blev det en kopp kaffe och en bullbit. Sen for vi till Tvärgatan igen till svärfar där vi blir bjuden på middag, väl där var även svåger och hans fjälla med. Så det har varit ett väldans rällande idag. Men det har varit mysigt..

Ne nu ska jag ta och krypa ner i soffan och gruva inför morgon dagen..
Men först några bilder från i helgen.

Översnöad Audi                          Uppför Materialvägen
                      


På väg hem från Skarven         Umeälven
                     

Tindra                                            Tindra igen
                     



Hade!!!

//J

Snöskottning

Min andra hälf är ute med svärfar och skottar med traktorn, att det ska vara så kul =)

Som sagt så skulle jag till V-mina igår, men jag tog mig aldrig dit. Det var VÄRLDENS oväder och bilen for inte dit jag ville, väldigt spårigt på vägen. Så jag stannade av i Skarven hos modern och fadern och åt middag.
Robin ringde och frågade hur det gick och  när jag berättade att jag aldrig for så drog han ett lättat andetag.
Tydligen så hade en lastbil kört av vägen mellan Storuman och V-mina och han va orolig över att jag va med där.

Jo föresten så blir jag så arg när folk inte kan hålla sig på sin sida av vägen, att det ska vara så svårt. När jag va på väg till Skarven i snöovädret så möttes jag av en bil som va i princip men halva sin bil på min sida(!?!!!!) Gahhh, så han höll på köra in i mig, usch så arg jag blev.

Jaja men nu är ju allt OK och solen skiner så fint, ska se vad vi hittar på idag.


En alldeles färsk bild, tagen från altanen.


Ska ta mer kort idag.

Hade!!!

//J

Storuman By Day


Detta kort är taget från kommunhuset nu idag (som ni kanske ser)

Mycke snö har det kommit, men mer ska det komma :O)

Det är bara att ta fram skotrarna, ska bara kolla igenom dom först.

image159

Hade!!!

//J

I´m Besatt!

Japp, jag är besatt av en serie och ett annat program.

Serien som jag är helt sålt på är One Tree Hill, jag bara kan inte låta bli att se det. Igår ägnade jag min tid åt att ladda ner massor med avsnitt och tjuvtitta vad som hända skall i programmet. Patetiskt jag vet, men jag kan inte hjälpa det, jag älskar dom!!!

Sen det andra programmet är Mannen som talar med hundar, jag tror att han var hund i sitt förra liv.

Här snöar det och jag är glad som aldrig förr. Stackars svärfar som måste vara uppe om helnätterna nu. Men jag tror minsann att han har smålängtat nästan :O)
Imorse var jag tvungen att ta bilen men blev orolig när jag såg plogkanten som vi hade. Jag var tvungen att ringa och fråga Robin om jag kunde backa ut därifrån och jajjemän sa han, ta bara fart  och det gick ju bra :O)

Ska ner till V-mina nu på eftermiddagen och jag gruvar mig måste jag säga, det ska tydligen bli världens storm och jag kommer väl hamna mitt i den. Men det ska nog gå bra tror jag.

Ne nu kom det mera jobb som jag måste göra klart så fort som möjligt, så att om jag hinner och har kvar nå ork så kanske jag skriver ikväll.

Ha en trevlig helg och snöa inte in:O)

Hade!!!

//J

My friend

Jag har nu ofta tänkt på min vän S som jag inte har träffat på ganska länge faktiskt.
Saknar dig min vän :O)
Vi måste skärpa oss och träffas lite mera, det är bara det att man på veckan är så himmla trött och orkar inte köra nånstans. Sen så har man ju också så fullt upp hela tiden...

Denna vän som jag skriver om är en vän som jag har kännt ända sen innan förskolan, de e ganska länge de. Men sen när vi skulle börja ettan så flyttade jag och min mamma och tyvärr så blev kontakten mellan oss bruten.  Sedan när jag gick i 6:an (tror jag) så blev det prat om att det skulle börja två st nya flickor i min klass. Spännande tycker vi alla!

Jag sitter längst bak i klassrummet och dörren öppnas, jag tittar bak och vem står väl där?! Jo min S och AL, och som jag har längat!
Det var lite speciellt att träffas igen efter år av bruten kontakt, men ack så värt det var!
Vi tog upp kontakten och vi har gått igenom många faser tillsammans du och jag. Bråk, lycka, kärlek och massa mer.

Sen när vi gick ut 9:an så började vi i Umeå för att gå på gymnaset, där hittade vi massor med fler vänner. Åren gick och jag flyttade hem till Storuman, började jobba. Sen kom även du hem igen, lycka!
Men trotts att vi nu bor så nära varandra (fast du bor där och jag här) så umgås vi ändå inte så mycket som jag skulle vilja. Men det som är det bästa är att när vi träffas igen så känns det så naturligt som om vi inte har varit utan varandra nå länge alls.

Ja det jag nu vill säga är att du alltid kommer att vara i mitt hjärta, vad som än händer! Detta inlägg är tillägnat till dig min vän!

Jag älskar dig vetu! ♥

Nu måste jag återgå till jobbet, skriver mer ikväll!!

Hade!!!


//J


valpsjukan

Här kommer en liten bild på en goding!
Nu blev jag ännu sjukare, om man kan bli det :O)




Hade!!!

//J

Valpsjuk!

Jag är så valpsjuk så jag tror jag dör av abstinens snart, Gahhhh!
Förhoppningsvis till vår/sommaren så har jag en ludenklump här hemma som jag få rå om :o)
Jag längtar!!!!!

Igår va det träning och jag körde mycket armar och mage, lite basket blev det också. Jag är så trött i armarna idag, å lemmen börjar jag bli med. Men då vet man att det tar!

I helgen så var vi lite överallt. Lillebror D kom och sov över här från Lördan till Söndan, roligt att träffa honom. Och jag tog mig en efterlängtad snus som "nalla" av J, och OHHH så gott det var. Det va en stund sen sist, men oj vad jag har varit sugen på en riktigt stor lös snus!! Efter att jag hade syndat så tänkte jag att nej nu ska jag försöka hålla mig ifrån detta elände. Och jag vet att det kommer att gå bra :O)
Ja som sagt så har snön kommit och här bakom skärmen sitter världens lyckligaste Matrialvägenbo, äntligen säger jag bara. Ska fota lite sen så ska ni få se va fint det är här i Storuman.

Ikväll så va jag nere hos Filur och fixa till det åt honom. Tänkte att jag skulle mysa lite med honom, så jag tog lite korn åt honom. Jag gick in i hagen till honom och gav han det, men vet ni vad den fulingen gjorde? Jo, han tjuvnöp mig i handen. AJ va ont de gjorde. Jag tror att han blir mycket matad ur händerna av småbarna  när dom är där nere. Men ajjabajja säger jag bara, inte bra. Det är endast vi som får ge honom ur handen!

Jag fick så dåligt samvete över en sak. Jag tände ju ljus för Exe och Salza här på bloggen, men inte Helle. Fy skäms på mig, så hon får ett ljus av mig nu istället.

Saknaden efter dig är stor!




Hade!!!

//J

Graven!

Jag ska fara ner till ♥Jonathans♥ grav och tända ljus till honom. 7 år sen, helt otroligt vad saknaden är stor! Vill så gärna få en gokram av honom, men det får vänta några år.
Ska tända ett ljus på farmor och farfars grav också, nu har farfar äntligen fått träffa henne efter så många år♥


Nu ska jag ta min älskling och köra ner till gravarna.

Här är några ljus till Exe oxh Salza som vi saknar så!♥



Ta hand om varandra!


Hade!!

//J

Jises!

Jag säger då bara det!

Vaknade i morse av att jag trodde att jag skulle bli tvungen att springa på toa och pjuka lite, men som tur så slapp jag det men magontan satt kvar. Jag försökte ta mig upp ur sängen men kände att , nu svimma jag! Otäckt var det.

Jag kravla mig till badrumme och börja duscha, men kände att jag kan nog inte stå så länge till, jag kommer att falla ihop snart.  Jag var då se duscha färdigt, sen kravla jag mig till soffan och ringde min kärlek som sa att jag skulle stanna hemma idag. Jag somnade på soffan och vaknade att jag var tvungen att ringa till jobbet och meddela att jag kanske inte kommer idag, vi får se.

Jag kravla mig ner i sängen och försökte vila eftersom jag inte hade några krafter överhuvudtaget, och jag lyckades somna tillslut. Vaknade av att älsklingen ringer på mobilen, det tog ett tag innan jag va se ta me till telefonen och när jag svara så va en orolig bubbe i telefon som trode att jag hade svimmat eller nåt. Han sa att han inte tyckte att jag skulle sova när jag va sådär konstig,  men jag va inte så prata eller något annat utan bara somnade om igen.

Jag vaknade vid ca 09,30 och nu hade jag inte ont i magen, men jag är fortfarande yr och har som ingen ork alls. Men jag bestämde mig för att fara på jobbet ändå, jag kan jobba med mail iaf.  Jag tjuvtog mig en macka (som jag igentligen inte ska äta) men jag måste kolla om det blir bätttre. Kanske lite eller är det psykologiskt? Jag tror på det sistnämnda.

Vi skulle bli bjuden på lunch på jobbet idag men jag känner mig inte så uppåt att jag kan följa med och så, dessutom ska jag inte äta, klarar nog inte av det heller tro jag. Så jag sitter och jobbar ihop lite förlorad tid som jag fick nu på morgonen.
Ja, jag undrar vad som har hänt med min kropp...

Nu ska jag avsluta detta ganska långa inlägg med att önska er en trevlig Halloween!!

Hade!!!

// En vädligt matt och yr J

RSS 2.0