Ikväll då smäller det

Snart så kommer det tre stycken goda vänner hit till jag å Dakira. Nämligen Sandra, Stina å Samuel skitkul ska vi ha ikväll :) Har inte träffat stina å Samuel på kanske 3 år, om inte mer. De har flyttat till Stinas "land" (haha) Mora, så de är efterlängtade!

Kommer att lämna Dakira till modern sedan så hon slipper höra vårt prat å musiksmak ;)

Jag va nog snäll i år för jag fick massor med klappar, inga skidor dock men det ska jag köpa själv, för nån slant fick jag!

Jaja jag tänkte bara lägga in nån bild på Dakira så ni får se att hon lever och mår.

Tagit för 5 min sedan. Hon ligger å slappar i sin älsklingsbur :)


Jul-Dakira. Fick minsann locka med godis för att hon skulle titta upp. Hon lät den sitta kvar på huvet dock :)Ne nu ska jag fortsätta greja här hemma innan dom kommer!

Hade!!!

//J och Dakira

God Jul!

Sitter hos modern i soffan, tittar på TV:n å tänkte lägga in ett god jul inlägg:)

Jobbade i dag till kl 16.00 och efter det var det fullt ös. Kört julklappar hit och dit. Jag har redan tittat under granen och jag ser minsann massor med klappar som står mitt namn på, så summan av kardemumman så har jag varit snäll i år :D
Igår så blev min fina gran klädd, och nöjd blev jag. Dakira, hon smakade lite på den när jag släpade upp den från garaget men sedan så lät hon den vara. Hon var ganska impad av den, ögonen var stora som tefat :)


Så nu vill jag önska alla mina läsa en riktig GOD JUL och hoppas att ni får god mat, trevligt sällskap och fina klappar!

Vi hörs sedan när det värsta julöset är klart och stormen har lagt sig.

Hade!!!

/J och Dakira

Ho Ho Ho Merry Christmas to you all!

En av världens snyggaste..

gay är ju Magnus Carlsson och vilken röst den människan har!! Gåshud fick jag!

Igår var jag och modern till Stenselekyrka och lyssnade på Magnus. Han lukta gott (haha), va charmig, hade humor och va snygg. Jag lovar att det lät vädligt bra i kyrkan. En julkonser så här just innan jul lät bra :)

Marita är hemma med sin lille pojk Edwin för stackarn är sjuk, hoppas han blir bättre så att hon kan komma tillbaka till jobbet snart :)

Ja, näe nu äre väl bäst att jag fortsätter å jobba, suck

Hade!!!

//J och Dakira

Back on track

Nu är jag tillbaka på banan igen. Någorlunda iaf:) Fortfarande hostig och lite tät men det ger sig väl förhoppningsvis till jul!
Igår var jag ledig och brassade ner till Umeå för lite julklappshandling och katthämtning. Inte till jag då men till Erika, så sällskap av Erika blev det igår, riktigt kul. Det blev en orange katt denna gång och uppfödaren hade två kattungar till som var bokade (som tur va både för plånbok och möbler:) ) Men den ena va såå himla fin, blev riktigt kär. Det skulle nog Dakira också ha blivit tror jag, skulle nog tvätta den stackarn så att det inte blev mycket kvar. Lunch med Jeanette blev det också, och gud vad jag saknar den människan!!!

Ikväll är det hundträning men jag hinner inte med det idag för jag ska å lyssna på julmusik. Tycker så synd om Dakira för jag har inte gjort mycket med henne nu under kanske en och en halv vecka och det märks kan jag säga. Mitt enda försvar är att jag har varit sjuk...
Snart är jag ledig i ca 9 dagar iaf å då blir det träning och förhoppningsvis så ska jag ha fått massor med miljoner i julklapp så jag kan köpa mig skidor och all utrustning som ska till. Får se vad tomten kommer med :)


Här på jobbet så spelas det massor med julmusik, julpyntat har jag också gjort här. Hemma fattas bara granen men det ska huggas i helgen..

Nu till blocket

Hade!!!

//J och Dakira

Jo..jag måste ju gratta Eva och hundarna till utställningen! Så roligt att Dakira har en vacker familj ;) Och mer i familjen ska det bil för Axi är parad och vi håller tassar och tummar! :)

Världens snabbaste...

...uppdatering.

Ligger hemma och är sjuk. Förkyld. Jag har minsann inte beställt nån förkylning så vart kommer den ifrån? Marita kanske? :)

Jag är tydligen världens tråkigaste person just nu enligt Dakira. Får försöka kompensera henne sedan!

Nu, åter till soffan!

Hade!!!

//J och Dakira

10 månader!

Idag blir min lilla kusa 10 månader. Tiden går fort när man har roligt!

Varje morgon så tar vi sparken (vi är fortfarande in bästa vänner jag och sparken), selen åsså tar vi oss en tur. Hon får ju då inte dra men hon tycker att det är så skönt att få trava ur sig lite energi, svansen går och hon ser allmänt lycklig ut.

Ikväll så är det hundträning i snöfallet å de blir bra :)

Igår blev det pepparkakshusbakning, måste fixa till resten idag så dom blir fina. bilder kommer sedan:)

NU, hem till hunden för en lunchpromenad!

Hade!!!

//J och Dakira

I did it again!

Yepp! Igår var det ju skyltsöndan och det var riktigt mysigt. Jag, modern, madde, Dakira, Tindra och Molly gick in till samhälle. Jag och modern hade med oss sparkarna och Dakira börjar tycka att det är ganska kul med sparken för då vet hon att hon får trava istället för att bara gå hela tiden... MEN så skulle vi gå hem åsså halka (det var jättehalkigt just på den fläcken) jag och flög omkull IGEN!!! Jag landa på samma sida som förra gången men denna gång så fick jag ena medan på låret så nu har jag ett lååååång  fint blåmärke. Damn, det gör så ont! 
Snart är jag och sparken ovänner för resten av livet, eller ja iaf resten av vintern.


När jag slutar så ska jag och modern upp till Gunnarberg till hundkällarn å köpa hundmat + att jag ska köpa en dragsele till Dakira. Kanske det blir en aktivitetsboll också, får de vad börsen säger :)


Nu måste jag jobba klockan är 13,00...


Hade!!!

//J och Dakira


RSS 2.0