Klippning

Just nu kiknar jag av skratt. Håller på att raka/klippa min andra hälft och han ser för roligt ut. Klippmaskinen är jätte slö och det sliter och drar i håret på han...

Har dolat på hela kvällen så nu är jag äntligen färdig med det viktigaste så nu ska jag sätta mig ner en stund för att vila fötterna.

Det blir en tidigt morron i morgon, flygbussen åker kl 05,30 så före 5 ska vi upp (jag är verkligen ingen morgonmänniska..så det blir spännande)och då går vi ner till Tvärgatan för att åka till Gunnarns flygplats.

Jag hade bara tänkt säga hej då för ett tag,för nästa gång jag skriver är jag framme.. förhoppningsvisb =)

Nu ska ni alla ha det så bra och var rädd om varandra, jag skriver så fort jag har möjlighet!!

Hade!!!

//J & R

Vax, spinning och en trött jag

I tisdags så gjorde vi slutspurten på mina ben, trodde evigt att jag skille svimma!
Höger ben är det som ingen fara med, men vänster.. AJ AJ!

Tvinga R att sitta hos mig och dra bort remsan,och det gjorde han gladeligen kan jag säga. Han tyckte att detta var mer roligt än va jag tyckte att det var =) På vissa ställen sved det till ordentligt så ja gorma till en snutt och Tindra flög upp i taket och undra vad vi höll på med, hon blev lite orolig :o) Ja hon är fö go.
Men nu är det borta och jag hoppas på att det aldrig kommer ut igen :o)

Va och spinnade igår på ML pass, och JISES va trött jag blev men jag somna fort och sov somen stock heeeela natten (vilket jag inte brukar göra) så det var nice. Men ändå så ä rjag så trött så jag orkar knappt gå med mina armade ben. Har haft så mkt på jobbet så det måste ju vara därför.
Hade bokat in mig på Boxningen ikväll men jag har baske mig inte tid, har så mkt å göra nu innan vi far.

*Packa det sista
*Köra ner packningen till Tvärgatan
*Lämna bilen till svågern
*Dammsuga (Tindra fäller så FRUKTANSVÄRT mkt, blir galen)
*Torka golv
*Vattna blommstackara

Mer lär det väl bli :o)

Ska luncha med modern idag för jag kommer ju inte att träffa henne på länge nu, känns lite konstigt..
För vi har ganska nära relation jag och modern och det tycker jag är riktigt kul faktiskt och skönt att man alltid har någon man kan ty sig till! Ja hon är helt enkelt bäst min moder!!! :o)

Nu ska jag inte skriva nå mer på jobbtid. Bossen kan ju komma :o)

Hade!!!

//J

Epilator

Aotch I say!

Har köpt vax för att vaxna nu innan vi åker men inte gick mina ben att vaxa..nä de va minsann förKORT hår, typiskt (som Julia skulle ha sagt) De stå ju att det minst ska vara 2 mm..jo tjena!
Rotade fram moderns gammla epilator och höll andan och BRRRRRRRRRRRRRRR. Gick ganska bra ändå tills man började på ett nytt ställe..aoo!

Ja denna tar då bort de iaf för vaxet är lite kinkit och vill ha längre hår, fast det vill inte jag ha. Hann inte allt igår så ikväll blir det lite mer lidande innan jag är klar, suck! Får ta me en äckel Whiskey så jag kanske domar bort lite, förhoppningsvis =)

Ja mina damer och herrar och kobenta märrar (som modern skulle ha sagt) så jobbar jag bara två dagar till, sen bär det iväg till bättre dagar.
På fredag så fyller svärfar år, så det bir en god middag i Stockholm och en tidig kväll på hotellet =)

Ska fortsätta mitt surfande nu! :)

Hade!!!

//J

Uppe med tuppen igen

Vaknade kl 8 i morse igen för att R klev upp då för att fara ut med traktorn.
Låg och mös länge i sängen och sen förflyttade jag mig till soffan. Kollade lite på TV, bla Miami Ink ett roligt gäng är dom =)   så nu är ganska trötter


Det blev Lycksele idag ändå, med svärmor och svärfar och R åxå förstås. Gick in på Åhlens och fyndade, två jättefina linnen för 64;- (som igentligen skulle kosta 170;-) Efter det så rullade vi till Dollar Store och handla lite roliga saker.

Nu är vi hemma och moi väntar på modern så jag får lift till skarven för jag ska ju hälsa på älsklings S =)

Har igenligen inte nå roligt att skriva idag så jag tror att jag avslutar skrivandet nu!

Hade!!!

/J



Mardröm

Detta är 3:e gången jag drömmer sån hemsk dröm!!!

Jag drömde att jag var ute och körde R´s räcerskoter och då ville en gammal galen kärring åka med mig hem till sig. Ok då tänkte jag, det går väl bra men det var ju bara det att Julia också åkte med mig....
Jaja men så satt jag längst fram sen den galna kärrningen och sedan satt Julia längst bak (?!!?av någon konstig anledning). Jag körde ganska fort för att jag var stressad och ville hem men så kom vi till en tvärkant som möttes av stöpan (vatten, is och snö) och jag blev tvungen att tvärsvänga...och Julia flög i vattnet och sjönk. (Hon hade endast en klänning på sig?!..)Jag hoppade i och hon ploppade upp bredvid mig, men jag kunde inte ta henne.. allt var så segt och tungt och jag kunde inte röra mig så hon sjönk helt och hållet. Varken jag eller R var se rädda henne.

Jag vaknade då upp och kunde inte somna om på jätte länge. Jag förstår inte varför man ska drömma sånna meningslösa drömmar, man mår ju bara dåligt av dom.  Så jag var tvungen att ringa till modern och kolla så att Julia mår bra, vilken hon såklart gjorde.

Nu ska jag inte uppehålla er nå mer..

Hade!!!

//J

klipp å färg + lite träning

Va och hos Anna på Black and White idag och fixade håret, är så nöjd! Hon är kanon den tjejen, ska aldrig byta frisör nu =)

Snöa har det gjor till tusen här i Storuman idag och mer skulle vi förvänta oss oxå tydligen, men jag klagar inte för mer vill jag ha! :) Lite jobbigt att cykla till jobbet bara..

Min andra hälft började igår med att han ville ha en smörgåstårta, happ då var det bara att köpa geggat som ska vara i och ställa sig och göra den. Men R han var med och gjorde den också, se duktig han är.

Va och spinnande ikväll och det var gudomligt skönt så nu ska jag skära mig nån apelsin.
Så nu har jag bokat mig några dagar nu innan vi ska åka iväg...
Söndag: Spinning
Måndag: Armbrytning
Onsdag: Spinning
Torsdag: Boxning

Plus att jag har massor att göra nu innan vi far, men nog ska jag kunna klämma in lite träning nog =)

På måndag ska vi ta den andra sprutan, har redan ont i magen. Jag vet ju att den inte gör ont, men huvva så otäck den är ändå!!

Min älsklings S ville att jag skulle komma till henne nu i helgen för en lite tjejträff nu innan jag åker. Har ju igentligen inte tid men de var ju så länge sedan vi sågs och jag saknar henne så! A-L ska också vara där, så det blir ju super kul så jag måste ju hälsa på!!

Och i morgon så är vi bjuden på middag och efterrätt hos bumfan.blogg.se   så det ska bli trevligt =)

Ne, nu ska jag ge mig... ska sätta mig till rätta i soffan och zappa lite!!


Hade!!!

//J

Dagens skratt

Varför lägger männen huvudet på sne när de tänker?
-För att deras två hjärnhalvor ska få kontakt

Vad är det för skillnad mellan en oliv och mannens hjärna?
-Färgen


...inge illa menat =)

Hade!!!

//J

ÅH NO! He´s dead

Ja, det är sant!

Heath Ledger är död, såg det i Aftonbladet i morse och min värld rasade samman!
Han var ju så bra i filmen "En riddares Historia"
(Han var ju även med i "Brokeback Mountain" , dock inte den bästa film jag ha sett)



Huvva, jag blir ju alldeles förstörd när jag tänker på det, och tackars hans dotter hon är ju bara 3 år i år!!
Aftonbladet skriver att han tog en överdos, men man ska ju inte tro allt man läser?!
Näe! Detta var tråkigt, usch va lessen jag blev...


Så detta inlägg är just för Heath Ledger,        R.I.P








Hade!!!

//J

Skura

Trött som få idag med, blir galen! Hoppas att det går över snart...

Ikväll ska jag inte träna, måste smörja in sofforna, dammsuga, byta sängkläder, tvätta kläder och skura. Ja som ni kanske förstår så behövs det en kväll att ägna sig åt detta och R kommer inte undan, han ska skura han med! =)

Annar är det två veckor kvar av den beräknade tid för Scylla, inte länge kvar nu!! Spännande värre!

Nu i helgen så hade jag i min planering att fara ner till Lycksele på Dollar store och köpa nya gardiner för jag har kvar mina julgardiner i vardagsrummet ännu. Har tappat bort en (?!?!?) gardin längd, och jag kun ju inte bara sätta upp en! Nä så jag ska försöka ta med mig min moder på trippen och köpa nytt.

Börjar längta tills det blir påsk, det är ju sååå härligt att fara upp till Ajaure och bara var, äta svärfars stekta hamburgare (som han steker på murikan) och köra skoter. Får ta med mig Tindra så få hon sitta på skotern och åka lite. Hon blir helt galen när hon hör skotrar den tokan =)

Nä nu ska jag ge mig!

Hade!!!

//J


Dille

Jag har sån dille på att äta apelsiner efter jag har tränat.

Ja som sagt så var det spinning ikväll, skönt att ta ut sig men jag hade inte lika mkt ork idag som jag hade tex i går. Har som ätit halv taskigt idag och bara allmänt seg, så det är väl orsaken men men hoppas att det blir bättre tills på Torsdag då nästa spinningpass är.
Det är även boxning nu i veckan, men jag vet inte om jag har lust att gå.. har så mycke att göra nu innan vi far.

Hade bara tänkt att jag skulle titta in lite nu på kvällskvisten men det blevn en snabb uppdat åxå.

Tindra i sommras när vi fjällvandrade, hon är ju så fin!
image234


Hade!!!

//J

Bedövad

Har varit hos tandläkar Ferry idag och borra, fick bedövning åxå så nu känns det konstigt  =S

Igår blev det spinning med styrka, ikväll är det enbart spinning. Det är nästan farligt, får abstinens när jag inte får spinna..undra hur de ska gå när vi är i Thailand =) Får ta mig en somtur i polen varje morron..
Började skotta av altanen igår men gav upp ganska fort för de va ju säkert 2-3 dm blötsnön längst ner, så de sket jag i. Va ute med Tindra istället så hon fick röra på sig, hon tycker det är så kul när man skottar =)

Nu har jag banne mig bestämt mig för att köpa skidor till nästa säsong, dyrt lär dyrt lär det väl bli åxå men det är det värt =)

Nä de va en snabb uppdatering och  nu ska jag kolla vidare och kolla på hur Scylla växer om magen!


Hade!!!

//J 



Lite sömn

Har sovit som en räka hela natten! Vaknat flera ggr och varit orolig (?!) Jag som alltid brukar sova som en stock när jag är här, fattar inte.
Drömt konstigt har jag gjort åxå. Vaknade av K som kom smygandes in i sovrummet där vid kvart i åtta eller nåt...då var det bara Rise And Shine!
Ut med Tindra och hon fick nå tuppjuck och sprang som en toka, ja hon är för söt  :)

Nu har jag börjat få resfeber, har packat passena våra (har tvångstankar om att jag kommer att glömma dom), bikinisarna som jag beställde och R badbyxen + lite sånt som jag inte kommer att använda här hemma..
Nu är det nära... 13 dagar kvar och 9 arbetsdagar...
Mest rädd är jag nog för flygresan, inte för att det är högt(höjdrädd är jag som tusan, men det blir en annan sak när man flyger) men att planet ska krascha eller nåt. Med min otur så kan nog allt hända tror jag...

Ne nu börja dom bråka så nu ska jag ge mig..

Hade!!!


//J


Onico och Spinning

Denna vecka har varit spinning och styrka.. har tom ont i magen när jag nyser, men det är ganska skönt =)
Har bokat massa till pass som jag ska gå på nu, otroligt skönt är det.

Mycket på jobbet nu så en Onico dosa har blivit min främsta vän för tillfället, och den är mig så trogen.

I natt ska jag sova i Skarven med barna och hundarna, modern är i Norge hos J för att gå på en firmafest =) Ska bli skönt att bara vara ikväll efter en jobbig vecka. Vi får se om R ska med, för han kanske ska skotta i helgen, vi får se.

Tänkte bara att jag skulle tväruppdatera lite, får se om jag sdkriver mer ikväll!


Hade!!!

//J


Happ

Regn var de i morse när jag cykla på jobbet. MEN jag cykla inte om kull iaf..

Jag, R , J och Urax va ute på en prommis igår, riktigt skönt!
Ikväll och i morgon blir det spinning med styrka, nice! =)

J har börjat träna armbrytning igen och vill att jag och R ska börja...blir ju sugen, men jag är ganska säker på att jag kommer att få ont igen. Men prova måste jag väl nästan göra för det är ju fruktansvärt kul =)

Måste erkänna att jag har köpt en snusdosa MEN jag tar nästan aldrig nån, den ligger i väskan mest  som ett stöd. Men ibland slinker det in någon, måste bara se till att jag inte faller dit nu men jag är ju envis som en Åsna och stark som en Björn =)

Jag hörde nyss på radion och dom hade en fråga som jag börja tänkta...hmm

-Den som är hälften människa och hälften häst, vad heter dom?

Jag kom banne mig inte på vad de heter, vet ni?


Nu ska jag surfa vidare här på nätet.

Hade!!!

/J

P.S 16 dagar kvar innan vi far ;o)



Dagens

"Den nyttigaste läxan livet lärt mig är att idioterna många gånger har rätt" - Winston Churchill


"Jag har medverkat i en almanacka, men jag passar aldrig tider" - Marilyn Monroe


Om jag hinner skriver jag ikväll =)

Hade!!!

//J

12/1-08

Hello!

Igår for vi ut till skarven för att hälsa på modern och äta lite middag, blev fläskfilé och potgratäng + sallad, gött.
Sen tittade vi på Let´s Dance och det var ganska många spännande med i år faktiskt.

Idag sov vi ganska länge.. tills 09,20 tro jag den va =) skönt att få vila ut sig lite...
Kastade mig sedan ut och skottade bort plogkanten som de så snällt hade lämnat åt mig, haha!
Jag tog inte den på nedre plan, de få Robin ta med trakton i morgon medans jag är ute och kör räcerskotern ;) Jag kanska ska ut med J och några andra i morgon och köra lite skoter. IL son ska prova min skoter, så då tar jag R´s.. den är ju lite roligare!! =)

Va annar så Akkan med svärföräldrarna och andra hälften och tog en kaffe idag, det händer inte så ofta att vi gör de med dem så det gäller att passa på =)

Ska ner till dem en sväng nu ikväll med och kolla på Tillbaka till framtiden 3 (tror jag att den heter, kommer aldrig ihåg namnet..), den har man ju sett några ggr..


R sitter och spelar GTA.. jag finner då ingen tjusing i det spelet iaf, men smaken är ju som baken.


Nu ska vi bege oss ner mot tvärgatan..

Ha en trevlig Lördag kväll!!!!


Hade!!!


//J



Riskakuna ve ostsmaka

Ja riskakor med ostsmak är ju nästan som en drog tycker jag. Kan som inte bara ta en, näe det är alltid nån till som slinker ner i matintaget på mig =)

Ikväll så fick jag med min andra hälf ut på en prommis skönt och välbehövd kände jag. Stannade på en visit hos svärföräldrarna för att kolla till benet på svärfar. Och jodå det går åt rätt håll, nu är han rätt haj på att hoppa med kryckorna.

Nu när vi kom hem så var J här och höll på med skotern sin, ska tydligen byta tillbaka till den andra dynan vad jag förstog.

Snöa har det också gjort idag (J hade minsann skottat hos oss när ni kom hem från promenixen), äntligen får man lite mer vinterkänsla. Hoppas det snöa mycke nu när vi far på semester ;o)

I helgen är det Arctic Cat Cup i Östersund, vill vill vill vill vill vill vill diiiiiiiit...men nästa år DÅ :O)
Men jag fick då kolla på den här i Storuman, det känns nästan lite roligare pga den var just här.
http://www.arcticcatcup.se/



Nu ska jag gå och tvätta skoter =)

Hade!!!

//J

Sjuk?

Ahhhwww! Jag vet inte om jag hålller på att bli magsjuk, för både jag och en kollega har mått illa idag. Hoppas verkligen att jag inte vaknar inatt och mår dåligt. Fast det är nog lika bra att jag vaknar så att jag inte pjukar lite i sängen?! =D Näe, skämt å sido så håller jag tummar och tår att vi håller oss friska på jobbet nu.

Annar så har jag letat bikini på internet *puhh* ingen lätt match! Först och främst så måste man ju bestämma sig vad man vill ha och sen ska man försöka hitta åt dig igen för att skicka iväg beställningen... men jag vann tillslut med hjälp av modern.Thanks, love U  :O)
Tog att det skulle kosta lite extra bara att det kommer till mina ägor lite fortare.

Såg på mannen som talar med hundar igår och han hade en: Röda zonen hund som han tog hem till sin flock,en Pittbull var det som hette Emelie. Emelie var hundelak bla. Ägaren hade inte nog med auktoritet så hunden blev flockledaren.Detta förstog tyvärr inte ägaren, det var ju hennes bäbis..hon hade glömt bort att Emelie faktiskt var en hund också.
För det funkar ju så att om hunden inte har någon flockledare så måste ju någon ta över, vilket oftast blir vovven (om inte sambon eller nån har mer auktoritet) och det kan aldrig sluta bra. Jag ger alltid hundar kärlek till tusen för de betyder allt för mig, men först och främst så är jag flockledaren... i våran flock iaf.

En kollega sa till mig idag att: Jag förstår inte hur man kan ha en Pittbull...
Alla är vi ju olika och tur är väl det, eller? jag menar, tänk om vi alla skulle tycka om rosa hus..
För vissa tycker om fågelhundar, vissa tycker om pudlar osv.
Jag vill gärna ha en  bruks-,vall hund... ja jag vill ha en hund som tycker att det är kul att jobba, är lättlärd och som gärna håller "koll" ägaren.. mm så att den inte springer och jagar löv och tjopp så är hon på andra sidan gatan. Jag älskar vekligen Tindra på alla sätt och vis , men hon är en sån som är på andra sidan gatan utan att veta om det själv :)

Jag kan hålla på hela natten och skriva om sånt här.. men jag är så trött

Ska lägga mig i soffan och zappa mig lite =)

Hade!!!

//J

image232


Dåligt, jag vet

Jag har som inte haft tid och uppdatera mig nu i helgen, men nu är det ju vecka så nu blir det andra bullar.

I fredags så skulle jag, R, J ,J och modern ut och äta gott men nästan alla ställen hade ju stängt så det blev 3:an istället. Blev en liten besvikelse faktiskt, dom brukar vara bättre på att laga mat..nästa gång blir det lövbit ve pärpinna (pommes) för den vet jag då är god :o)
Sen for vi hem till J och IL för att umgås, trevligt var det. Vi hade en tävling.
J satt och spelade låter och vi skulle gissa vem/vilka det va som sjöng och låttiten. Han spelade allt från 70 talet till 07 så det var gott och blandat.

Lördagen va lite seg, tog med mig Tindra på en liten cykling tur till OK fram och tillbaka.. det måste ha sett roligt ut :D Kvällen blev lugn med en liten likör 43 med mjölk (sliskigt med gott =) ) och film.

Igår hände det inte så mycket faktiskt. Hälsa de på Tobban och Madde, såg på film och åt Phim mat. Sen när vi kom hem så såg vi Hildago på kanal 5.

Svärfar har OP sig nu och får mest troligt komma hem idag, skönt för svärmor :o) Hon har känt sig så ensammen, dom har ju levt ihop över 30 år så  det kan man ju förstå. Så ikväll blir det att fara till Tvärgatan och hälsa på.

Ska försöka få tag i Lars på Åbackens gym så jag kan spinna med IL nu några ggr per vecka. www.abackens.com


Hade!!!

//J

Bilder på ingång

Har ju som inte hunnit att lägga in bilder från i jul på datorn, men nu så :)

Ikväll så har J och K varit här och skruvat lite i skotern. Sen så kom J och IL och hälsade på, trevligt för jag har ju inte träffat dom på ett tag. Jag och IL satt och pratade hund (som vanligt:O) ) medans J och R fixade in skotrarna på blocket :o)

Minimosters dotter hästtjejjen var och red Flurre idag och jag är säker på att han skötte sig, han kan ju förståss busa lite ibland... han är ju inte mer än en häst :o)


                                  


                       

 
                       


                                                                                                                                                                                              
                                                                                                                                                                                                                  
Första uppifrån från vänster:

* Lussebullarna
* Vår berömda gran
* Skinkan griljerad och klar
* Tudor väntar på att få klättra i granen?
*Tindra tittar på sin alldeles egen leksak :)
*Saffrans skorporna, jättegoda blev dom
*Knäckebrödet. (som inte alls blev så jätteknäckigt, men gott)
*Rocky Road godis
*Pepparkakshuset som vi slängde ihop dan innan julafton :)
*Tindra smaskar på en tjurmuskel som luktade pyton (hoppas att det är en muskel och inte en sn*pp?!:o) )
*T vill också va med på julklappsutdelning
*J med en ömtålig julklapp till mig
*K poserar vid sin julklapp
*Julmaten
*Julmat här med

Ja det blev en del kort här, men det bjussar jag på :O)


Ne..Go natt på ge!

Hade!!!

//J

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Dagenslåt






Piet Veerman - Sailin' Home ( år 1987)

29 dagar kvar

Det närmar sig sakta med säkert :) Svärfar har inte fått OP sig ännu, han har alltså fått lega med brutet (som igentligen ska skruvas ihop) ben i nästan en vecka. Helt otroligt, vi som hade hoppats på att detta skulle ske fort så att han kanske hinner läka, för det sista som lämnar en är ju hoppet!

Igår va iaf modern och CO hos oss, trevligt att vårt hus fylls med lite nytt liv.
Sen så var det ju två avsnitt med Heros, inte illa :) Men nu har det uppehåll till hösten.

Snart är det helg igen och vi ska kanske till Umeå och hälsa på svärfar så han inte känner sig så ensam. Ska passa på att köpa två st bikini, hoppas att dom har fina sånna :) å kanske nåt linne..


Nu ska jag kolla vidare om jag hittar nåt kul på datorn..

Hade!!!

//J

image211    Detta är hotellet som vi ska bo på, nice hu?! :)

image212

År 2008

Nytt år, nya möjligheter och nya händelser.

Nyår blev lugn, va hos ensamma svärmor och åt gott och bara myste och med min otur så var jag självklart fortfarande förkyld. Men nu känner jag att det är nästan över, hoppas bara att R inte tar över den :)

Ja som sagt så är det nya möjligheter och nya händelser detta år med:)
En sak är att (som ni vet) vi ska på en resa till Thailand den 1:a Februari och i samband med detta så föds en livskamrat till mig (om allt går enligt planerna, som bergis kommer att göra).För det är nu bekräftat att Scylla är med bäbis :o) Så jag kommer att ha händerna fulla härefter vilket inte skrämmer mig. Gå in på www.beauceroner.se och kolla vetja!

Idag var R och jag och tog en spruta på sjukan(av två: Hepatit A och B). Jag är fruktansvärt spruträdd och va flera ggr på väg att springa därifrån, det var nästan så att jag kunde offra resan bara för att slippa den. Det gick faktiskt rätt så bra och gjorde inte ont, men men. R tycker minsann också att det är jobbigt med sprutor men han försökte skratta bort det, men nej nej skratta inte när jag är grinfärdig :o)

Ja hursom haver så är det gjort och endast en spruta kvarstår nu innan vi åker, den ska vi ta den 28.. så jag hinner hämta andan från detta trauma!

Modern och hennes CO kommer nu i EM för att lämna skotern i vårat garage för kontroll och så. Så vi ska äta middag tillsammans, så trevlig så! Och på Fredag så ska vi äta middag på Kitas, mumms!

Ska nu fortsätta med mitt här!


Hade!!!

//J

RSS 2.0