Magsjuka

Har legat hemma sedan i mitten på Tisdagen. Not so nice at all.
Är fortfarande väldigt slö, trött och orkar absolut ingenting. Hoppas att det blir bättre ni i helgen så att vi kan köra lite skoter.
Påsk var vi i alla fall Uppe i Ajaure och gottade oss. Men det var så svinigt kallt att vi kunde inte köra nå skoter. R tvärkörde lite med räcern på sjön men när han var tillbaka så var han ihopfruse nästan. :o)

Ja vi har ju köpt en bil, och nu kan vi packa ordentligt när vi åker till stugan i Norge + att hunden får ju plats. Kan inte bli bättre. Jag har tagit en bild, men det är lite skitig men ni får iaf se hur den ser ut. Ska lägga ut en ren bild när vi har tvättat den :o)
Ne nu ska jag nog lägga mig ner igen *puh*. Funderar på att kanske gå på jobbet sedan efter lunch jag håller tummarna att jag mår bättre då.

Trevlig helg!

Hade!!!

//J

Audi Allroad

Yes! Äntligen har vi en bil!!

Andra hälften kommer hem med den nu om ett par timmar. Tummet upp till oss!! :o)


Hade!!!

//J

Tvångstankar.

Det är nåt som jag har tänkt på. Lille K har lite tvångstankar kan man nog kalla det för, han är så söt. Han måste tydligen blinka jätte hårt och hela tiden och hans svar till det hela var: Ja men då får jag väl ha torra ögon då!  Han sa även till mig att han måste blinka för att få bort alla smuts han har i ögonen, haha :o) Men det ger sig nog inom sin tid antar jag.

Själv så måste jag tänkta om jag har några tvångstankar.. å jo nog har jag en iaf som jag kommer på.
Tex när jag har borstat tänderna så måste jag skölja av tandborsten (vilke inte är konstigt) men så måste jag "slunga ur" vattnet som är i borsten tre ggr och när jag gör dettta så får tandborsten inte nudda i nåt som tex kranen. Stört jag vet men då känns den extra fräch och ren :o) Och alla vill väl ha en ren tandborste.
Kollade på ett program en gång när det gällde tandborstar och hur mycket skit det fastnar på dem. Tydligen så blev borsten inte speciellt mysig om man har den för nära toastolen...

Jag har en till.. jag måste skölja disktrasan i iskallt vatten i 10 sek. Men det beror bara på att vi i skolan fick veta att då tyckte inte riktigt bacillerna om att bo där. Så.. när man sköljer trasan i iskallt vatten så frys bacillerna = ren disktrasa!

Nu har jag avslöjat nånting, nu är det eran tur ;o)

Jobbat och stått idag med, i morgon är det helg så det blir skönt och välförtjänat efter denna start efter semestern=)
Förkylningen spökar på jobbet. MB har varit jättesjuk och nu är det SÅS tur svärfar är också sjuk nu...Jag gjorde förhoppningsvis bort mitt förra veckan, men det verkar inte bättre än att jag börjar åka på det igen. Men jag håller mina tummar och tår om att den avviker mig denna gång.

Ja, vad händer i helgen? Vet faktiskt inte... kanske stugan, kanske inte.
I morgon blir det för R att åka och kolla på en bil och för hoppningsvis så kommer han hem med den åxå. Men det tror jag, det var jättefin och det verkade inte vara nåt fel på den, men det visar sig i morgon. Jag är iaf så glad över att vi kunde bestämma oss för vad vi villeha för bil. Det blir en Audi Allroad, automat, diesel och med recarostolar...detta blir nog bra till oss förhoppningsvis! :o)

Ne nu ska jag bege mig in till duschen och drömma mig tillbaka till paradiset!

Hade!!!

//J


Kramar om min första palm! Jag syns inte så mycket, men det är meningen ;o)

Rubrik någon?

Har nyss sett filmen "The perfect man" som gick igår på 3:an. Ganska bra faktiskt.

Mår bättre nu men jag har fortfande nånting i kroppen som vill mig något ont. Hoppas att den börjar tycka om mig mer.
Idag så var det första dagen som jag jobbade efter resan. Dom va gladare än jag att jag var tillbakas, men det är ju alltid bra att kunna glädja någon iaf :) På Em så fick hela kommunen strömavbrott, så nåt kul hände ju på dagen! Jo, jag var ju å luncha med Madde åxå, de va trevligt med en tjatterstund!

Helgen var lugn, tillbringade lite tid hemma hos modern och barna och tittade på melodifestivalen. Fy va tragiskt att Sibel gick vidare. Hennes låt är ju så värdelös!! Ola´s låt var ju mkt bättre, en riktigt gla låt som fastnar i minnet. Inte för att jag är nåt Ola fan men hans låt var 100 ggr bätttre än Sibels. Jaja smaken är ju som baken och tur är väl det?
På Söndan så kom Madde och Tobban, dom bjöd på morötter, gurka å dipp, mumsigt! Vi satt och pratade och kollade lite på bilder.

Min andra hälft har kanske hittat oss en bil, äntligen!! :) Jag hoppas det för nu vill jag ha en riktig bil.

Jag hade tänkt lägga in lite bilder från resan, jag får nog lägga upp dom pö om pö.. vi tog ju ändå över 1200 bilder :)

Här kommer ett smakprov

Sängen som man fick renbäddad varje dag!

Stranden Poda, här ser man en av "plutt" öarna

Fiskarna tyckte att bröd är gott!

Så här bodde vissa. De va ca 15 st dog försvann i tsunamin som de aldrig har hittat åt

Bambo Island

Tup Island, här var det jättevarmt i vattnet

Tup Island igen

Elefanten som vi fick ta en tur med, 15 år var den.

Söta valpar fanns det med

Om denna valp fick så skulle den ha krypigt upp i knät :)

Kradan Ön, superfint snorkelvatten

Ett råttbo på elstolparna kan man tro att det är :)

Halta-Lotta (Katten som hade ett bytet ben) men när vi for hem sprang hon för fullt. Det blev ett lyckligt slut för henne åxå :)

Det var fint även på kvällen!!


Som ni säkert förstår så har jag massvis med fler bilder men orkar inte lägga upp fler nu. Detta var iaf ett smakprov.

Ha de gott alla där ute!

Hade!!!

//J

Glömde...

Jag har ju den "turen" att jag har fått feber nu  när vi åkte storplanet hem till sverige. Jag har kännt att nånting va på G men som tur va ha de inte bryti ut.  Men inatt på Arlanda så mådde jag inge vidare. Har  nu ont i halsen och är febrig....så blir det när man måste komma hem till den bittra kylan =)

Se ya!


Home again

Happ nu är vi hemma efter en låååång flygresa från Thailand, synd bara att det redan är över.

Detta har varit en helt fantasktisk resa som jag aldrig kommer att glömma. Och jag vill ditt en gång till, helst nu på studs =)

Dagen innan vi skulle åka hem så bjöd ett par thailändare (de obbar på hotellet) med oss på en tur med tuk-tuk. Vi va bla på en fiskodling där det fanns sköldpaddor, "Nemo" fiskar, muräner, ja fiskar i olika färger. Vi tog ett stopp och åt lunch på ett ställe, gott va det. Vi ficki se lite elefanter igen. Men sen det bästa av allt var att de tog oss hem till deras hem, det var roligt att se. Där bjöd de å alla olika goda frukter. Efter att vi gjort allt roligt så kom vi tillbaka på hotellet och tog oss ett dopp i poolen, nice!

Igår när vi väntade på at bussen skulle komma och hämta oss så kom Maya och Noan och skulle säga hej då. Maya hade sin finaste klänning och tårar i ögonen. Hon va så lessen över att vi skulle åka hem, åh va de skar i hjärtat. Man ville ju inte åka hem över huvudtagen och när de kom och va lessna så ville man ju ännu mindre åka hem.

Ja jag har många bilder att visa men nu ska jag gå och sova. Har sovit max 5 timmar på 2 dagar...

Så natti natti alla där ute =)

Hade!!!

//J och R

RSS 2.0