Hemsida?!

Hej!

Länge sen nu...igen :)

Jag funderar på att göra en hemsida men frågan är bara hur.  Tänk. En hemsida för Dakira fullt med fina bilder, tävlingsresultat mm mm. En som är lätt att uppdatera, att man kan göra det via telefon osv ja det skulle vara nåt va?

igår var det sjukt kallt här i Storuman ca -28 C och det kunde variera någon grad upp och ner. Följde modern till Umeå lasarett. Jag fick uppdrag att hitta en parkering och efter som det var kallt så ville man inte får allt för långt så jag cirkulerade på och fick tillslut syn på en parkering. Jag gasa fram med rädsla i kroppen att nån annan dåre skulle få tag på den perfekta platsen. Men jag hann, jag vann och det kändes skönt! Jag backa in moderns bil som trots allt är bra mycket större än lilla skrutt golfen som jag rattar på här inne i lilla Storuman och traskade sedan in på lasarettet och väntade tålmodigt på att hon skulle bli klar.

Sedan så var det julklapps handling och jag hittade några julklappar minsann. Hittade mycket som jag skulle kunna ha i mina ägor men jag la band på mig själv, klapp på axeln skulle jag haft.

Dakira mår toppen. Jag har börjat träna med henne nu när köket är klart och både hon och jag tycker att det är så himla kul nu. Hon är fruktansvärt lyhörd och vill så mycket så allt går kanon. Vi var nog båda lite less efter sommaren för vi tränade rätt så mycket både själv och med andra. Så nu tränar vi här hemma på vägen på kvällen och vi blir så duktiga! ;)

Ikväll så kommer modern + lilla familjen och ska bli bjuden på middan. Kalbi, smarrit värre!

Ja ska passa på att julbaka lite nu när jag är själv hemma och dra en repa med damsugarn.

Dagens tänk: Hemsida?!

Hade!!!

/J och Dakira

(Jag ska få lite bilder på Dakira som blev tagna i höstas som jag kommer att lägga upp så fort jag får dom på datorn)


Förkylningstider

Och självklart så har jag åkt på den jag med. Provade att gå och jobba igår men va tvungen att kasta in tärningen efter ca en och en halv timma på jobbet. Jag fick se mig besegrad för denna gång.
Nu är nog den enda chansen jag har att uppdatera lite här. Kan inte göra så mycket annat ändå :(

Renoveringen? Jo, den går framåt, jag har lite bilder som jag kan visa. Allt är inte riktigt klart men i stort sett.

Dakiras träning har jag lagt på is just för tillfället nu iom renoveringen, känns förjävligt (ursäkta ordvalet) rent ut sagt... men nu när renoveringen börjar bli klar (nåja, iaf köket) så kommer jag att kunna träna henne mer. Nu blir det endast på promenaderna. Sparka gör vi gärna :)

Jag kan inte påstå att jag är nöjd över hur vädergudarna väljer att ge oss för väder. Det är helt otroligt! Regn i December, det ska ju bara inte kunna ske här uppe. Vi har haft några "kalla" dagar och det har snöat men nu är det 0 gradigt och det töar. Men får hoppas att detta är en engångshändelse, för detta går jag inte med på.

Nu är jag alldeles för trött och yr för att sitta här så jag slänger in lite bilder.

Väggen mellan V-rum å kök är borta.


Här stod skafferi, kyl + över och underskåp


Vy över köket


Riva, riva


Bla är golvet klart på denna bild


Ett jätte hopp mellan bilderna. Köksbordet och alla skåp på plats


Vy över köket. (Skåp luckorna är inte blåa, vi har bara inte tagit bort skyddsplasten:)) Lite mer lampor, lite listning, hylla med spottar i + lite elande så är det klart


V-rummet. Längst till Höger ser ni lite lurvmatta, det är Dakiras plats.Nu till lite blandade bilder sedan i höstas.

Uppe i stugan


Hemavan i mitt hjärta!


Skönt att ligga i spånet :)


Ute på fiske


Lilla Embla vill också vara med


Embla får det avslutande kortet för idag.Hade!!!

// En förkyld J och en frisk Dakira

RSS 2.0