Tack så mycket

för alla gratulationer, jag och Dakira blir så glada!

Här uppe i Storuman är det näst intill orkanvindar, regn har vi också haft men just nu är det uppehåll. Tack för det!

Jag och Madde försöker att hitta boende i Vännäs inför utställningen men ingen vill svara på vårt mail som vi skickat. Får ta och ringa istället.

Jag tar cykelturer med Dakira nu och det går super för utom att när hon vill pinka då sätter hon sig ner vare sig jag vill eller inte.. Jag rastar henne alltid innan vi börjar cykla men hon kan pinka många gånger under en promenad men nu är det slut med det. Jajjamän!

Ska klippa mig i dag, dock inte mycket men ändå :)

Måste sluta för nu är lunchen slut...ska leta lite till efter kameran, fattar inte varför det springer iväg hela tiden?!

Hade!!!

//J och Dakira

Första tävlingen någonsin gav 157 poäng

 I dag var det dags för LK 1  och jag var nervös i ca en minut när jag kom till Barsele men sedan så släppte det.
Mitt startnr var 3, skönt att vi slapp börja. Platsliggningen gav en 10:a  och även tandvisningen men dessa moment var jag inte ett dugg nervös över.

Jag har haft lite problem med apporteringen men det gick faktiskt rätt bra med tanke på att hon inte ha velat ta apporten förr så jag blev överlycklig :) På det momentet blev  det en 8.
Det som hon har kunnat som en klocka är inkallningen men idag ville de sig inte riktigt..det blev ett dubbelkommando för att jag var tvungen att kalla in henne två gånger :)

Men jag känner mig nöjd. Herregud detta var vår första tävling någonsin och vi fick klassvisnten och gick hem med den största pokalen :)

Men nästa gång ska jag ta de tre poängen så att det blir 160 poäng för att bli uppflyttad till LK 2! :)

Eftersom jag har tappat bort kameran så kommer det gamla bilder istället.

Hade!!

//J och Dakira

Fredagen börjar med jobb

Ville verkligen inte jobba idag, men så är det.

Igår var vi ett gäng till Forsvik och spårade och det gick bättre än i Söndags tycker jag. Vi ska träna mer på spår men det är inget som vi ska tävla i ännu iaf, de får vänta :)

Ja i morgon så är det tävlingen, ska bli intressant men kul ska vi framför allt ha! Ska bli kul att se alla andra tävlande också. Jag ska även vara sekriterare (heter det så?) på lydnaden. Om jag hinner så uppdaterar jag i morgon också.


Idag är det skitväder i Storuman. Det har haglat som aldrig förr och nu regnar det så jag längtar inte till att jag ska cykla hem i mina kortbyxor :)


Jo jag fick en försenat födelsedagspresent av mini morbrors sambo, en spårsele så nu fattas det bara en lina!

Hade!!!

//J och Dakira

p.s jag har fortfarande inte hittat kameran

YES!

Hon tog apporten igår, hoppas att hon gör det i dag och framför allt på Lördag när vi tävlar i Lydnadsklass 1!

Jag har nämligen fått stoppa in den i munnen på hon men så bara tog hon den, jag blev överlycklig och kastade godis åt alla håll och kanter :)

Ikväll måste jag låna moderns bil (jodå för min älskade bi lär såld) så jag tar mig iväg till Barsele och träna mer på hopp över hinder.  Jag har även börjat "försvinna" när vi har platsliggning och hon rör sig inte en millimeter, hon är kanon duktig. Hoppas bara att det inte regnar ikväll för att idag har det varit sol, det har regnat och det har haglat. Nu är det sol...

Jag hinner tyvärr inte skriva nåt mer nu men jag får återkomma med en lägesrapport senare!
Ska även försöka hitta åt kameran så jag kan ta lite bilder.

Hade!!!

//J och DakiraFörst mulet sen sol!

I morse när jag slog upp mina blå så var det mulet men nu är det minsann sol och varmt.

I går så åkte modern över till Norge för att stanna där tills på Söndag och vi tar hand om Tindra. Det var världens hetta igår så vi gick ner till båthamn så hon (Tindra) fick bada och va hon NJÖT! Hon är ett riktigt vattendjur, hon dök och hade glädje hopp i vattnet :) Glad blir man av att se henne!

Ikväll så ska jag och Madde till Hotellet där det är hår och modeshow, ska faktiskt bli kul att gå ut en sväng. Va länge sen sist :)

I morgon bär det av till Barsele och TRÄNA inför tävlingen :) PIRR i magen...


Nu kommer Mollybus och duttar på mig, å inte lite heller så jag ska nog ta och avsluta för dagen.


Hade!!!

//J och Dakira

2 mygg mindre i världen

tog död på två st myssor ikväll, premiär!

Nu ska vi ligga i med hård täningen för att den 23/5 är det tävling i lydnaden. Jag är dock lite orolig för att läggandet under gång har vi inte satt ännu (eftersom vi i princip nyss fick veta att den är med i LK1) och apporteringen i 3 sekunder ska kanske kunna få till. Vi får se, någon gång måste ju vara den första :) Men som vanligt blir man på tok för nervös.

Snön på gården är nu borta, nu återstår bara krattningen. Jag har försökt ge mig på den delen men antingen så regnar det eller så blåser det, jag har även provat att kratta i medvind bara för att trotsa...men icket att det gick så bra som jag ville.

Nu är det inge länge kvar tills det är utställningen, huvva va ont i magen jag får. Vi måste börja titta på boende också för det känns inte allt för frestande att kliva upp jätte tidigt bara för att köra ner till Vännäs men men vi får se vad som händer.

Nu ska jag se om jag får fram lite bilder.

En kväll nere vid Uman


Kompisarna


Å igen


Fina vännen!


Å här va hon liten. Dagen då vi hämtade henne :)


Hade!!!

//J och Dakira

snöväder och inget internet

Va hemma hos Sandra och hennes lilla familj rätt länge igår. Deras dotter Nora var söt som socker.

När jag kom hem hade jag tänkt att jag skulle lägga in nån bild och skriva lite här men då funkar inte internet?! Bir galen. I morse när jag vaknade blev jag mer galen när jag såg att det var vitt överallt. Ett plus i kanten är nog att jag slipper kratta i dag men :) Men nu är jag rätt less på snön och vill ha värme och solsken.

Hallen då? Jo nu är det färdig, taket är målat och de sista listerna ska sättas upp ikväll. Spegelväggarna var träfärgade men vit bakom så vi vände på dom och vips så var de vita. Ska kolla lite på tavlor också, sen ska det även upp ett väggord.

Ikväll så var ju tanken att jag skulle till Barsele och träna med Dakira men i detta snöoväder kändes det mindre roande måste jag erkänna. Får träna hemma istället och det går lika bra. Kanske man får besök ikväll? :)

Ska kolla om jag kan lägga upp en gammal bild i alla fall så ni inte glömmer bort hur Dakira ser ut...

I påskas i stugan


Hade!!!

//J och Dakira

världens sämsta

på att uppdatera, jag vet.

Vi har haft fullt upp hela tiden. Hallen är näst intill klar nu, ska bara måla det sista i taket och listerna ska upp sen är det klart.

I söndags så var vi i Barsele och tränade i två timmar och det gick bara bra. Haft lite problem med att hon inte ville ta apporten men nu är det problemet löst och vi tränar på. Jag går lite för fort när vi går fot så det måste jag träna bort. Ska nog ta och anmäla mig till LK1 i Juli och hoppas på bra betyg ;)

Ikväll ska jag och Madde till Sandra och hennes lilla familj och hälsa på. Det blir trevligt.


Jag skriver mer sedan när jag har bilder och tid


Hade!!!

//J och Dakira

RSS 2.0