lycksele

Nu är väggen mellan köket och vardagsrummet histora och mer ska bort och det känns kanonbra. Det kommer bli öppet och fint hemma på min gata i stan :)
Nu är det spån överallt tom i näsan men det är det värt.

Efter jobbet idag så bär det av till AL (i Lycksele) med Sandra för lite tjejprat och gomatn. I morgon kommer man hem igen, en perfekt lite tripp :) Dakira hon får vara hemma och löpa :)


Nu måste jag nog börja jobba, hörs senHade!!!

/J och Dakira


...

Hej!

Det var ett bra tag sedan jag skrev här, vi har dolat på som vanligt här i Storuman. Höst, kallt, mysigt och färgrikt skulle nog bäst beskriva Storuman just nu.

Dakira har löpt en vecka nu idag och hon tycker nog inte att det är så kul, inte får hon ligga i nån av sofforna eller i sängen. Hon tycker helt enkelt att livet är skit just nu :)

Själv så är jag inte på topp, svårt att förklara och jag ids nog inte heller göra det.

Jag ville bara ge er en liten uppdatering på vad som händer i vårt liv i Storuman. Jag skulle ju lägga in bilder men kameraj*veln har en förmåga att försvinna lite då och då.

Det blir förhoppningsvis ett roligare inlägg nästa gång!

Hade!!!

//J och Dakira

LP1

Idag så fick vi vårt tredje 1:a pris så att vi har nu LP1 och det känns fint. Dakira (även jag) var väldigt loj idag men trots detta så skrapade vi ihop 166 poäng och det känns bra att slippa LK1 och nu hoppa över till lydnandsklass 2 istället :)

Jag har tagit bild på henne med priserna hon har fått i sommar men de kommer senare.

Själv så känner jag mig sjuk, inte alls på topp...om jag mår så här i morgon blir de inge jobb för min del inte men vi får se vad som händer.


Hade!!!

//J och Dakira

Röntgen

En snabb uppdatering blir det idag.


Jag har fått röntgen resultaten på Dakira och det blev fina svar! På höfterna blev det A och på armbågarna blev det 0 vilket är kanonkul! Nu kan vi börja träna lite hårdare (jag har dock aldrig trott att hon har haft nå fel i högt eller armbågar) när alla resultat är klara, så vi ser framemot en vinter med skidåkning!

Jag ska försöka hinna att uppdatera lite i morgon, har fullt upp ikväll:)

Hade!!!

//J och Dakira

RSS 2.0