ops

Nu är det länge sen (igen) jag skrev här. Försöker verkligen att komma ihåg vilket är svårt :)
Funderar fortfarande på hemsida där det lättare ska va att uppdatera.

Nu är det kalla vädret här igen, -25 har vi idag och snö har det kommit gott om nu i veckan. Media har varnat om detta men det tyckts som att halva Sverige har kört av vägen på ett eller annat vis och det blir ett väldans hysteri. Tur att min gamgolf går som på räls då :)

Dakira har blivit väldigt hussig nu när jag aldrig är hemma på dagarna, känns lite konstig faktiskt för hon har ju alltid varit väldigt mattig av sig. Nu vet jag hur det känns att bli utbytt :) När det blir varmare väder och jag blir bra i foten så ska vi börja åka skidor igen och träna gärnet på LK2. 
Det är rätt intressant att se vilka relationer hon har med mig och med husse. Husse är mest lekkamraten (dock är han väldigt duktig nu att vara bestämt..och tro mig, jag har tjatat på han)och jag är den som tränar och bestämmer hemma. Jag är alltså den som har det första rösträtten hemma ;)

Hur som haver så lossar Dakira multum med päls och kommer nog snart att komma i löpen, hoppas bara att hon gör bort löpen innan det blir dax att vara i stugan. Hon ser numera ut som en gris fast med väldigt långa ben.

På Onsdag så blir hon 2 år och damn vad tiden går fort, helt otroligt. Tycker att det var nyss vi hämtade henne i Hjortkvarn men nu är hon stora damen. Så jag vill passa på att gratta Syskonen i D-kullen ifall att jag inte kommer att uppdatera då. GRATTIS på er :)


Hade!!!

/J och Dakira  

Varmare tider

Idag är det minsann varmare. -13C hade vi i dag, nu vågar jag inte ens titta med rädsla av att det kommer att visa en bra mycket kallare temperatur.

Tittade lite på gamla bilder och tog a trip down memory lane :)

Jag bjuder på några st.

Sommaren 2008


Höst 2008


Hittade fina mattan jag fick av Marita :)Nu ska det ses film.

Hade!!!

//J och Dakira

Kallt är nog bara förnamnet.

Och det är inte bara kallt här i Norrland utan neröver är det också kallt. Det tycker jag gott att ni kan ha ;) Haha
Säga vad man vill men när det är så här kallt så är det väldigt fint ute och det är väl ett pluss i kanten kanske?

Nyår var (precis som förra året) problemfritt. Lilla Embla som är 6 månader brydde sig inte ett dugg hon heller, duktiga hundar!

Tänkte inte skriva så mycket mer utan jag lägger in lite bilder istället från dagens iskalla promenad.

Har ni några förslag om vad hemsidan ska heta?

Frostig Beauceron


Spåret i skogen bakom huset


Race efter bajsning = Bajsrace :)


Hon är fin mitt hjärta


Kallt


Allt frös, mitt hår, mössa, jacka och skoterbyxorna


Kallt om tassenHade!!!

//J och Dakira

RSS 2.0