Solsken +14C

Idag har vi sol i Storuman, kallt i luften men sol i allafall. Mig gör det inget att det är kallt, bara det är fint när jag har semester!

Begravningen då? Jo Det gick men det var jätte jobbigt, ville hellst inte titta på kistan för då sprutade tårarna ännu mer. Morbror Johan spelade två st låtar som NG brukade lyssna på väldigt mycket. Ena låten var Sally Oldfield - You are the morgning of my life.
Det var en fin begravning, men jag hade gärna sett att han hade varit med och vid liv.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dakira lossar sjukt mycket hår nu, löpen bör inte vara på väg så det är vinterullet som ska bort. Hon kliar sig som tusan på magen så igår blev det duschen för hennes del innan hon kliar sönder tissen. Vi var inte poppis kan jag lova. När hon var duschad så sprang jag med henne ut så hon fick skaka sig och sen fick hon retchika.
Hon förlät oss fort för hon fick karamell och en morot.

Idag har hon blivit borstad och håret bara rasar av, ska borsta henne nu ikväll.


Nu ska ja jobba vidare.


Hade!!!

//J och Dakira

Juni 2010

Det har hänt lite grejor sedan sist.
Sommaren är äntligen här, alldeles vid ytterdörren. Vi har klippt gräsmattan för första gången i år och det luktar alltid lika gott, en riktig sommarlukt.

Jag har haft den turen i hela mitt liv att jag har haft två st morfars (en i Jämtland och en här uppe) och båda har lika stor betydelse för mig. Nu är jag mindre lycklig. Den 10/5 gick ena morfar bort efter en en tid med canser och i morgon är det begravning. Jag börjar gråta bara jag tänker på det och när man är på begravning känns det så definitivt och det är som ett avslut, ett dumt avslut som jag inte vill ha.

Jag, Robin och Dakira var ute och körde bil för två veckor sedan och grillade och hade det mysigt (Gubbträskvägen för er som vet) och körde då förbi Juktån där han bodde..Det luktar fortfarande som han och man väntade på att han skulle komma nynnandes eller visslandes.

Tyvärr så vet vi ju alla att det är livets gång men likt förbaskat är det svårt att ta in och acceptera.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag och Dakira tränar inför Lydnadsklass 2 och det går bra. Det som jag hade totalmissat vad att det är platsliggning och medans går gömmer man sig, det måste jag träna. Får se hur mkycket tävlingar det kommer att bli i sommar. MH ska också göras så jag ska se om vi hittar något här uppe i sommar så man slipper köra lång.

Ska försöka lägga in lite bilder.


Sötingen i påskas :)


Och igen


"Det är minsann nån som äter grillad korv därborta"


Stal en pinne som skulle eldas. Stulna pinnar är goast


Tvätta bort lite "pinnboss"
Hade!!!

/J och DakiraJag ska..

Jag ska skåpa ihop ett inlägg i kväll. Lunchen är snart slut, regnet kommer att falla, jag är trött och i morgon är det begravning.

Skriver mer ikväll.


/J

RSS 2.0