Moppekorning

Hello!

Tiden gar fort nar man har roligt!!

I mandas sa var ja och R ute och korde moppe..ja jises det ar underligt med "fel" trafik. Men den gick faktiskt ganska sa bra anda. Nar vi skulle ta in pa en vag sa korde R in pa fel sida!! AHHH ja men vi lever ju an sa det gick ju bra. Men jag skrek som en gris.... FEL SIDA!! Thailandarna som korde om oss bara log =)

Annars sa har det varit varmt och skont som vanligt.

Idag sa var vi pa en speed boat tur igen. Vi for till Hong Island och det va fint dar axa. Vi snorklade och matade fiskarna med ris och brod och de at som de aldrig sett mat forr. R han motionerade de samtidigt =)

Nu snart sa kommer vi hem igen och jag langtar tills jag far krama om alla igen. Julia, Kevin, mamma Tindra mfl =) Men jag langtar faktiskt inte hem annu, skulle ng kunna vara har lite langre.

Ne nu ska vi fortsatta och kolla runt lite pa affarer och se om vi hittar nat fynd att kopa=)

ha de bra dar i vart avlanga land!!


Hade!!!

//J och R

Koh Lanta

Hej dar!

Har inte hunnit uppdat pa nagra dagar, sa jag tankte gora det nu =)

Vi var tva dagar pa Koh Lanta och det var inte vad jag hade forestallt mig, Ao-nang ar 100 ggr battre. MEN vi var pa en snorkeltur under en hel dag och den var FANTASKTISKT underbart. Jatte varmt i vattnet och fina fiskar!

Handlat har jag ocksa gjort en del, fast inte sa mycket jag har ju en vecka kvar annu =) Men nan handvaska, solglasogon, linnen och lite annat krafs. Jo jag kope en Puma klocka, otroligt for att vara jag men det ar superfin.

Nu ar kl 09.35 har och det ar forsta dagen det ar mulet och smaskvitter annars sa har det varit solsken every day.


En dag var vi pa elephant trakking och det var annorlunda, hogt och kul =) jag har tagit kort pa varan elefant som vi gungade pa som vi far visa senare.. vi kan inte lagga ut nan bild for att vi behover tydligen nan CD skiva.

Vi har sakert varit pa 15 st oar  sa vi har hunnit en del. Nu i veckan ska vi fara pa Hong Island och snorkla annu mer, ska bli spannande!

Nae nu ska jag ge mig, ska hitta pa na bus =)

Hade!!!

/ J

Speed boat

Har om dagen var i och akte speedboat  sa ont i stjarten har jag nu =) Vi var pa en strand som hette Monkey beach och dar (som ni sakert alla forstar) var det fullt med apor. Det var nagra st som sprang i full kareta mot en stackars flicka som skrek utover sig. jag hade da tur iaf. Sen efter det sa for vi och dar vi nat korallrev och fick se massor med fina fiskar.
med denna tur var vi aven pa maya bay (dar filmen The Beach blev inspelad) och dar var det super fint!!!

Vi har aven tagit nagon slappar dag pa hotellet och badat i poolen och najsat pa =) Det ar skont att slippa saltvattnet for en dag! Det ar sa underligt... mitt har blir sa jatte krulligt av saltvattnet och det gar banne mig inte att platta till det forran jag har duchat i "vanligt" vatten.

Annars sa ar allt underbart i varmen. Dromde en natt att jag for hem igen efter en vecka for att gora nagot och det kandes sa konstigt for jag kande mig inte riktigt klar har annu... assa vaknade jag med ett lattat andetag over att det ar ju iaf en stund kvar =)

i morse kl 8 vaknde jag och skulle pa toa.... och AHHHHHHHHHH det lag en kackelacka (eller hur de stavas) pa rygg. Huvva, jag var tvungen att ta kort. Efter en stund kom svarmor och svarfar in pa rummet och jag visade dom det dar ackliga djuret och svarfar han petade pa den med kryckan. Och gissa, jo den rorde sig BLAA! men vi slog ut den ur rummet. jag tror att det haller pa att sjalv do eller nat... jaja inte vill jag ha den pa rummet iaf.

ja nae nu ar kl 09.24 pa morron och vi ska fara ut till Tup On nu... =) Medans ni sover som ett barn hemma i Sverige =)

Puss och kram pa er!! Saknar er!!


Hade!!!

/ J


Prah Nang

Igar var vi och at pa en jattemysig resturang, at varrullar... men absolut inte lika goda som Phims ar, vilket var lite synd. Sen bar det ivag pa en liten shopping tur dar jag kopte tva armband, tva saker som man har pa huvudet och tre Billabong trojjor NICE =) Jag lar mig annu.. R ar som en riktig  jakel pa att pruta =D 


Upp kl 07.40 och ata go frukost. Sen tog vi en tuk-tuk mer in at centrum. Darifran tog vi en langbat till on Pra Nang. dar har vi badat och snorklat och atit gott (bla varrullar som var godare idag an igar). Tror att min andra halft har brannt sig annu mer (?! hur det nu ar mojligt..)
Nar kl narmade sig 15.00 bestamde vi oss for att ta baten hem till fastlandet igen.

Efter det sa tog vi en tuk-tuk  hem och duschade bort saltvattnet. sa nu ar man frach och luktar gott igen =)

Det kanns riktigt underlikt att hemma i Sverige sa ar det sno, medans har ar det sommar som in i tusiken. 
I just love it!
 
ne nu ska jag sluta, skulle bara uppdat. er lite mer om vad som har hant!

Ha de gott!!

//J

Aotch

Jag ar alldeles brand och om idag. Far se om jag kanske ligger inne i morgon, de gor jag hellre an att jag ska ut i solen igen och branna mig igen. Vi ska ju vara har ett tag sa att jag kommer att ha massor med tid att gora utflykter...
Har spanat in massor med saker som vi ska hitta pa =)

Ohhh, igar kvall nar vi satt och at sa var det en liten kattunge som var och mjaoa jatte mycke... assa ser jag att det lilla stackaren nog har brytit benet! Oh vad man far ma daligt sa, den sota lilla stackaren...

Jag har ju berattat har i bloggen att jag vantade pa en luden van, men tyvarr sa var inte lyckan med mig denna gang. Den lilla tiken som jag skulle kopa overlevde inte sa jag ar hundlos igen. Det var verkligen synd, men tyvarr ar det ju sa ibland...
Jag ska kolla hur jag ska gora nar jag kommer hem igen... men just hu ska jag forsoka ha lite semester.


Jag har det iallafall jatte kanon har nere sa hit kommer jag fler ggr kan jag lova!!
Kul att se att sa manga laser, ni far garna skriva en kommentar eller tva.. det ar alltid lika roligt =)


Hade kanon dar hemma i Sverge!

//J

Hej alla!

hej alla dar hemma!

I dag ar den andra dagen har i Thailand for oss och jag alskar det!!

Flygresan var jobbig. Skrikande barn och labbiga gubbar *ler* men jag forsokte sova sa mycket jag kunde.

Vi kom fram till hotellet vid ca 12 tiden sa vi tog en tuck tck och for en svang nar vi hade insallerat oss lite. Idag sa har vi varit ute till Kho Poda vilket var underbart. Och nar vi kom tillbaka till faastlandet sa var det kokande hett, for pa Poda on var det flaktande vilket det inte var pa fastlandet. Har smorjt in mig sa mycket jag bara kan (sag dock att det var for lite "power" i den sa vi ar roda som rakor. Men nu har jag kopt starkare grejjer sak ni veta, haha!

Har nyss varit ute och gott sa mycket det gar med Svarfars armade ben *L* och atit pa en jatte god ute servering.
Dom har annorlunda mat har och det tar nog ett tag innan jag vanjer mig *L*

Hur mycket jag an alskar detta stalle sa mar jag anda lite daligt. Det springer hundar lite har och var och nu ikvall nar vi satt och at sa var det en liten kattunge som titta sa sott pa mig, den fick en lite kottbit, ajjabajja men anda....

Ne nu sitter Svarmor och svarfar och vantar pa att vi ska bli fardiga, jag kommer hit fler ggr sa att ni far veta vad som hander i mitt underbara liv just nu. *L* (jag far inte till sa att jag kan gora en glad gubbe sa jag skriver ett L istallet *L*

P.S jag kommer nog aldrig hem igen tror jag, detta ar heeeelt otroligt underbart!!D.S

Hade!!!

En rod J



RSS 2.0