Ögongodis å en död blommfluga

Kära M på jobbet svimma en lite skvätt idag när det kom in en ögongodis, kan väl hålla med om att han inte så s äcklig iaf. Finare än  http://www.mikaelpersbrandt.de/ va han iaf ;)

Haft en blommfluga här på jobbet som är mer irriterande än en finne i rumpan. Men nu äntligen är den död och begraven, finally!

Va som sagt till Erika i går och färgade håret svart, riktigt kul. Hennes son Theo som är ca ett och ett halvt år kände inte igen henne när hon hade grejset i håret och inga glasögon på sig, han tyckte att de va en konstig tant som ville mysa. Men när det var ursköljt och glasögonen var på så kände han igen henne. Söt unge det där.

Största mostern kommer upp från Sandviken nu i morgon, mysigt för hon har inte varit uppe på jättelänge. Sen kommer minimoster (som jag skrev i mitt förra inlägg) upp också. Så i morgon blir det middag hos modern och på Lördag kanske det blir middag på Kita´s. 


Vill så gärna till Thailand igen, så fruktansvärt härligt de va.

 

Dakira är glad som vanligt, ska ut på en promenad med Madde och Molly ikväll. Ska nog förbi M nån dag och dra med mig henne och Ozzy ut på en promenad... men det får bli nästa vecka för gubben hennes måste va hemma på kvällen :)

Nu.. åter till jobbet :)

Hade!!!

//J och Dakira


Kommentarer
Postat av: Marita

Aha intressant, käre Watson att veta att nästa vecka skall man ut på promenad, nice.....hihi Ser framemot detta..Mycket !!! Å en sak till, det finns INGEN snyggare än Persbrandt (förlåt gubben ) han som kom in idag, var en gobit, Persbrandt är en MUMS bit

2008-10-16 @ 13:53:25
URL: http://elens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0