Tusentals mygg

Har vart i Juktån och firat midsommar. Det har varit rätt så bra väder, inge regn men en hel drös med mygg. Jag är och Dakira är nog mest biten av alla tro jag, vi måste smaka bäst helt enkelt.

Har haft blandade känslor i helgen, glad och lessen om vart annat. Känns overkligt att det är som det är.

Har tagit massor med kort, lägger in några nu

Dakira


Juktån


Dakira och Tindra på väg ner till ån för ett dopp


I plurret


Tagit nerifrån ån


Juktån


Midsommarfin


Blomman Dakira :)


Så tjusig


Urax, haha!


Tindra


Hade!!!

//J och Dakira

glad midsommar

fast det är molnigt här i Storuman. Hoppas på bättre väder sedan idag!

Hade!!!

//J och Dakira

8,5h , sen semester!

Jobbar bara i dag sedan har jag semester. Hoppas att vi får detta väder i morgon för nu är det varmt och sol. Dakira ligger på bron och morgonmyser med mig :) En stund efter jag kliver upp på morgonen så kommer hon och säger "go morrgon", då myser vi en stund sen öppnar jag dörrn ut till bron och hon lägger sig i solen och myser tills jag far :) Hon är så go min prinsessa!

Följde med mamma igår för hon tatuerade sig, jättefint blev det. Jag ska göra min på Måndag...om jag vågar ;)

Sandra var här i går och vi satt och tittade på nätet och så såg jag att det var en lydnadstävling här i Barsele (där jag tävlade förra gången) den 15/7. Hoppas vi inte gör nåt annat då utan att jag kan tävla, ska bli spännande!

Nu bilder!

Bild sen i våras, i geggan :)


På hotellet i helgas


Molly :)


Hon är lite lat ibland :)


Pärlan


Disney


Fler bilder kommer sedan,  jag måste ta lite ståbilder på henne och nu i sommarvädert.
Nu måste jag till jobbet så jag inte kommer försent!

Hade!!!

//J och Dakira

Vårt livs första utställning

Mja, inte var det direkt våran "grej", vi kör på lydnad och bruks istället för där vet vi hur allt går till:) Där kan man påverka resultatet och man får träna tillsammans , på utställning är det ju från domare till domare. Men smaken är ju som baken - delad.
Känner sig som en liiiten myra i en stor hage eller nåt, helt virrigt. Folk springer till höger och vänster, puffar och ha sig med sina små pytte hundar. Skriker rakt ut som de går vidare(ungefär som jag kanske låter om jag blir uppflyttad?! :) )
Jag tycker att hon fick bra bedömning och jag är nöjd för att vara första gången. Ska nog prova på en utställning till sedan någon gång, men först ska jag se till att vi blir uppflyttad till LK 2!
Nej, men det är ju jätteskoj för de som brinner för detta.

Jag har bilder och jag har mer att berätta med det får bli när jag har ork!

Tills dess håller vi tummar och klor att det går bra för mamma Scylla som håller på att valpa!

Hade!!!

//J och Dakira

Trött hund bredvid sängen.

Det är inte mycket som tröttar ut min älskling men nu, efter att ha gått och kollat på utställningen och åkt 25 mil så är hon faktiskt trött. Konstigt vore det väl annars.

Jag trodde att det var omöjligt att se så många hundar på en dag som jag har sett idag, helt otroligt. Stora, små, lurviga, kala, mörka och ljusa. Alla varianter fanns det. I morgon är det min och Maddes tur.

Fick träffa en Beauceron idag som är lika gammal som Dakira, det var trevligt!

Det har varit kvavt idag så det blev alldeles svettigt och äckligt, så jag tog mig en dejt med duschen och nu luktar jag lika ljuvligt som en blomsteräng :)


Ne, nu är det nog för idag. I morgon smäller det!Hade!!!

//J och Dakira


Utställningsdags

Nu om en liten stund så åker jag, Madde och våra hundar ner till Vännäs för att ställa ut i morgon. Jag är inte nervös, endast trött.  Attt kliva upp kl 06,00 på en Lördag morgon är ju inget som locker precis.

Jag äter fortfarande piller mot urinvägsinfektion så det ska bli "spännande" att sitta å köra bil i ca 25 min idag.

Nu ska jag gå en promenad med Dakira innan vi far, jag ska ta så mkt bilder jag kan i helgen.


Hade!!!

//J och Dakira

Kameran har hittat hem igen!

Nu kan jag ta massa kort på utställningen om jag inte tappar bort den igen dvs.

Regn, kallt och mycket dåligt väder har vi i Storuman, tycker solen kan titta fram några veckor.

I helgen är det utställningen som vi ska på och jag har äntligen hittat ett boende, det blev i Umeå på nåt Winn hotell men någon sovmorgon är bara att glömma.

När det väl händer saker, goda som dåliga så händer det alltid så himla mycket på en gång. Först olyckan i Lördags sen är extra morfarn mkt dålig nu, så nu vet man att oron som jag hela tiden har i kroppen fort kan bli sann. Usch! + att det är lite mer saker..
Och så till råga på allt så har jag fått urinvägsinfektion, not nice!

Ja denna blogg är ju till för Dakira (som förresten mår mycket bra, hon växer och frodas) och jag brukar inte skriva saker om mig själv men idag var jag bara tvungen att "klaga" av mig lite.

Hade!!!

//J och Dakira

Har inte haft lust, tid eller ork

för att uppdatera här.

Jag vill börja med att sända mina varmaste tankar till  Evelinas familj och flickvän! Det är tråkigt det som har hänt och man kan inte sluta tänka på det, jag tror att Storuman är i chock ännu. Men jag säger som Madde, att nu är hon någonstans där snön aldrig smälter bort.

Jag har inte varit på topp nu med det som hänt men i Onsdags så var vi (Jag, Dakira, IL och Urax) i Barsele och tränade och allt gick kanonbra. Hon var lyhörd och glad hela tiden, tänk om hon hade gått så bra när det var tävlingen ;) Nej men jag är jätte stolt över henne och vi har avancerat träningen lite mer nu :) Har börjat att träna lite i LK 2 nu och det går mycket bra.

Jag har kort på mobilen och ska försöka överföra dom till bloggen för kameran har fortfarande inte hittat hem.


Att aldrig ångra det man gjort, utan det man icket gjort!

Hade!!!

//J och Dakira

RSS 2.0