1:a åket avklarat!

Va och hämtade mina skating skidor idag. SMS: ande IL och sa att nu är jag ready för att ta mitt 1:a åk. jag hade nog högre förväntningar om dels min balans och mina fötter. Det var så fruktansvärt länge sedan jag kände sån smärta i mina fötter, försökte verkligen bita ihop vilken var svårt. En tröst är ju att det brukar vara så för alla när pjäxorna är helt nya, så kanske efter mitt 10:onde åk så känns det nog bra.
Hände nåt konstig i min kropp idag när vi va och åkte skidor, mest troligt nåt blodtrycksfall eller nåt. Min morbror J och minimoster Hera brukar också få nåt sånt. (psst Hera, de va IL skvallra :) )

Det dumma var att jag inte ens va så trött för vi hade ju inte åkt nå länge alls. Men jag började på må illa och trodde jag skulle spy (eller är kräkas ett finare ord?! :) ), blev vinglig och tappade balansen, kunde inte tänka, såg inge bra. Jag blev tvungen att sätta mig ner ett tag och då kändes det lite bättre. På vägen tillbaka så hade jag knäppt upp pjäxorna lite (hade nog dragit åt för hårt) så trycket på fötterna släppte.

Jag har nog inte på väääldigt länge kännt mig så besviken på mig själv, detta med blodtryckfallet (om man kallar det så?) Kan jag inte rå för, inte heller med fötterna...men ändå. Så nu håller jag på att gå in pjäxorna, jag har som här inne :) Nu får det baska mig göra ont så jag SKA vinna över dom!
Funderar på att ta mig ett bad och ha på dom samtidigt, bli ett med dom lixom. :)

På promenad


Uman


Hängbron


Snart den 1-åriga Beauceronen Dakira :)


Se!  Jag har dom på mig :)


Skidorna och stavarna
Näe, nu är jag soffsugen!


Hade!!!

//J och Dakira


Psst! Ni får ursäkta om jag har misst nån bokstav, kastat om dom eller att det ser konstigt ut. Jag är bara så dödens trött så jag orkar inte titta...Nu ska jag gå till soffan och råka somna.

Kommentarer
Postat av: Hera

Ont i fötterna känner jag igen...men det ger sig :)Blodtrycksfallet känner jag också igen...sker oftast när jag inte ätit som jag ska...Heja heja heja! Du kommer att vinna!!!/Hera

2009-01-11 @ 14:46:29
URL: http://hera.blogg.se/
Postat av: Marita

Härligt Jenny. va duktig du é. Ta dé bara lungt det kommer att lösa sig å du kommer att susa fram som den värsta Ferry.....

2009-01-11 @ 15:32:34
URL: http://elens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0