Vi lever

Ett bra tag sedan nu, men vi lever och mår bra.

Här uppe i Storuman så har snön kommit med bravur i natt, den lär dock försvinna för att sedan komma tillbaka (kanske i November?!). Jag fick mig ett gott skratt i morse när jag "kasta" ut hunden för morgonpink. Hon stannade till och tittade runt sig och det såg ut som att hon fundera på vad i hela friden har hänt?! Hon travade ut som en gasell i snön och tog sitt första morgonpink i snön efter sommarvärmen.

Jag är ganska så sugen på att dra fram skotern och dra en liten repa men den lär nog få stå och vila ett tag till.

Nu är Dakira matfrisk igen, hon har pendlat så mycke nu när hon har haft löp men nu är allt på topp igen. Vi tog oss lite träning härom dan och det gick strålande (jag hade ett grisöra i handen som hon skulle få).  Tindra och Dakira höll på ryka i hop för inte så länge sedan. Lille K kastade en frisbee till hundarna och Tindra tog den och dom började låta. Dakira blev taggad på två röda och det blev lite tjafs men jag hann ryta till innan det eskalerade. Tindra håller nämligtn på att komma in i löpen snart och försöker bli lite mer tuff än hon igentligen är. Och Dakira har just slutat löpa och tror hon är "Shewoman", tur att båda är lyhörda och lyssnade på mig. Dakira hon vill gärna tro att hon är det högsta hönset men tji får hon för det är jag å modern!

För övrigt så har jag Sveriges grövsta skavsår! Skulle ut på en promenad igår med modern och hundar och nu har jag två st finfina skavsår. Jag gruvar mig inför gymträningen i morgon men jag for väl va skolös, det lär nog funka ändå.

Köket är nu historia på vår gata. Vi ska in med ett nytt och jag sitter och jäklas med IKEA home planner och blir lika arg varje gång jag försöker men snart (förhoppningsvis innan jul) ska det vara klart.

Nu ska hunden få lite vitkål och jag ska ta mig en kopp te.

Dakira i vintras


Hade!!!

//J och Dakira

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0